Brīdināts – tātad apbruņots, jeb kāpēc bīstams ir sekss pludmalē

Tāda avantūra palīdzēs jebkurai kautrīgajai atbrīvoties un pilnībā atdoties savām jūtām. Neskatoties uz to, mēs esam spiesti tevi brīdināt:  seksam pludmalē ir nopietni trūkumi, ar kuriem ir jāiepazīstas, pirms pazaudēt galvu jūras krastā.

  1. Kāpēc ir kaitīgas smiltis

Smilšu pludmales izskatās vilinošas, aicinošas un pieejamas mīlestības spēlēm tikai tūrisma firmu plakātos. Īstenībā viss izrādās daudz prozaiskāk.

Neskatoties uz to, ka visas civilizētās pludmales uzkopj katru dienu, neievērotie sīkie atkritumi un stiklu lauskas var atrasties smiltīs.  Lieki runāt, kā tas var ietekmēt nelaimīgos mīlniekus.

Ļaut vaļu karstām jūtām tieši smiltīs – nav pati patīkamākā nodarbe. Mānīgās sīkās smiltis nokļūst intīmās vietās, radot diskomfortu un sāpīgas sajūtas.  Ja jūs nolēmāt nodarboties ar kaislīgām jūtām pludmalē, neaizmirstiet paņemt līdz pludmales   paklājiņu vai biezu dvieli.

 

  1. Sīkas radības

Piekrastes džungļos dzīvo indīgas čūskas, zirnekļi un skorpioni. Smiltīs, un vēl jo vairāk, piekrastes ūdeņos, mīlošam pārim uzglūn tūkstošiem ļaunu radību: acij neredzamās kaitīgās baktērijas, mikroorganismi, medūzas un daudzi citi. Šīs radības ir diezgan bīstamas intīmo vietu ādai. Esi gatava tam, ka pēc pludmales karstajām jūtām būs „visās burās” jāskrien uz tuvāko medicīnisko punktu. Vai tomēr labāk būtu izvēlēties prozaisko, bet vairāk komfortablo numuru viesnīcā, nevis  jūras dzelmi?

 

  1. Jūras ūdens

Tikai dzimuši ekstremāli var uzdrošināties nodarboties ar seksu jūrā. Jūras sāls sausina ādu un izraisa maigās gļotādas iekaisumu. Bez tam, ūdens izskalo dabiskos lubrikantus, kas var draudēt ar diezgan nepatīkamām sajūtām seksa laikā. Atrisināt šo problēmu varēs mākslīgie ūdensizturīgie lubrikanti.

 

  1. Nakts briesmas

Visdrīzāk,  lai izvairītos saskarties ar iesilušu tūristu seksuālā avantūrā jūs nolemsiet doties naktī. Pirmkārt, nav garantijas, ka šī gaišā doma radīsies tikai jums diviem. Atradīsies ne mazums pāru, kuri vēlas mīlas priekus smilšu plašumos. Šajā gadījumā no neveikliem momentiem izvairīties neizdosies. Un treškārt, guļot atdzisušās smiltīs, tu vari iegūt nepatīkamu saaukstēšanos.

 

  1. Problēmas ar kontracepciju

Ja iespējamā grūtniecība kā rezultāts pludmales priekiem tevi neuztrauc, vari šo punktu izlaist un lasīt tālāk. Bet ja tu atbalsti drošu seksu, turies tālāk no jūras.  Prezervatīvu jūrā var vienkārši noskalot. Baseinā tā izmantošanai nav nekādas jēgas, jo hlorētā ūdenī viens no drošākiem kontracepcijas līdzekļiem uzreiz saplīsīs.

 

  1. Sargies no infekcijas

Infekcijas izraisītāji, tā vai citādi, ir atrodami visur. Pludmales smiltis nav sterilas, tajās mudž vairāk nekā simts dažādu kaitīgu mikrobu. Enterokoki izraisa meningītu un problēmas ar sirdi. Parazītu oliņas, kas atrodas smiltīs, iekļūst ādā un ir par iemeslu dažādām iekšējo orgānu slimībām.

 

  1. Dienvidu valstu likums

Daudzās valstīs Pol***ja, maigi izsakoties, neatbalsta seksu sabiedriskās vietās. Vietējais iedzīvotājs, uzduroties pārītim klusā vietiņā, nekavējoties paziņos par šādu bezkaunīgu uzvedību atbilstošās struktūrās, un labākajā gadījumā jums būs jāsamaksā diezgan liels naudas sods. Sliktākajā – pāris naktis pavadīt cietuma kamerā.

 

  1. Tikai misionāra poza.

Neiedomājieties ieklausīties senindiešu mīlas traktātā. Pludmale – nav labākā vieta neparastu pozu eksperimentiem. jebkuri triki var būt par iemeslu smagām traumām. Lai vai kā, ir jāaprobežojas ar standarta komplektu.

 

  1. Ierobežots laiks

Guļot kailiem  mitrās smiltīs, baidoties būt ieraudzītiem nodarbojoties ar nepieklājīgām lietām, jūs diez vai varēsiet pilnībā atbrīvoties un koncentrēties uz jūtām. Drīzāk, sekss pludmalē būs ātrs un mehānisks.

            Lai nesagrautu ilūziju par jūras romantiku, pludmalē iesāciet vieglu prelūdiju ar plecu masāžu, bet svarīgākās darbības turpināsiet viesnīcas numuriņā, kur jūs neviens netraucēs.

 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment