Burkānu kotletes: labākā recepte – ātri pagatavojamas, lēti un vienkārši!

 

Burkānus smalki sarīvē (ja ir ļoti sulīgi, mazliet nospiež sulu), sajauc ar skābo krējumu, mannu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Sezama sēklas apgrauzdē uz pannas un pieliek burkānu masai, samaisa.

Ja neveidojas viendabīga konsistence, pielej nedaudz piena, savukārt, ja masa ir pārāk šķidra, pieber mazliet mannas. Patur 15 minūtes, lai manna uzbriest.

Lasi vēl: Diētiskās kotletes no vistas filejas un dārzeņiem. + Videorecepte

Ar mitrām rokām veido plānas kotletītes (centimetra biezumā) un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu.

 

Arī gardi: Dārzeņu kotletes – ļoti, ļoti garšīgas! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

COMMENTS

Leave a Comment