Enerģijas vampīri: Kā viņus atpazīt un kā sevi pasargāt no viņu negatīvās enerģijas

Enerģijas vampīri
Saziņa ar cilvēkiem ne vienmēr labvēlīgi ietekmē cilvēka labklājību, un, ja pēc sarunas Vese***a vai garastāvoklis pasliktinās, pie vainas var būt Enerģijas vampīri!

Ikviens var atpazīt personu ar negatīvu enerģiju, kā arī pasargāt sevi no tā ietekmes.

Enerģijas vampīri nav mīts, tie pastāv reālajā pasaulē, kļūstot par iemeslu to personu neveiksmēm un slimībām, ar kurām viņi sazinās.

Šāda veida cilvēki dzīvo uz citu cilvēku emociju rēķina, kas nozīmē, ka var atpzīt enerģijas vampīrus un iemācīties sevi aizstāvēt no kaitīgas ietekmes. Eksperti iesaka rūpīgi apskatīt apkārtni, lai novērstu komunikāciju ar šāda veida cilvēkiem.

LASI ARĪ: 5 lietas, kuras nedrīkst turēt savā makā: tās atgrūž naudu un veiksmi

Enerģijas vampīri – Kā atpazīt

Komunikācija ar enerģijas vampīru nepaliek bez pēdām, un ir dažas pazīmes, ar kurām var saprast, kurš “izvelk” vitālo enerģiju. Vairāki satraucoši simptomi parādīs vampīru:

 

galvassāpes;

nespēks;

nogurums;

apātija;

uzbudināmība;

miegainība;

sāpes organismā;

nespēja koncentrēties uz lietām.

 

Turklāt enerģijas vampīru var atrast no tālienes. Šādi cilvēki parasti atgrūž ar savu uzvedību un vienlaikus apbur. Viņu spēja piesaistīt potenciālā upura uzmanību ir pārsteidzoša, un viņi spītīgi pārvar pretestību.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā sevi pasargāt

COMMENTS

  • <cite class="fn">Svētais Skolnieciņš</cite>

    Vasaras tveice mūs pavada jau vairākas nedēļas. Saule sutīgi cepina. Visapkārt rosās dzīvība. Cilvēki bauda vasaru. Lai arī saslimstība ar Covid-19 (kroņvīrusu) ir mazinājusies, taču Covid-19 nekur nav zudis. Šis negantais vīruss vel joprojām apdraud mūsu sabiedrības drošību: veselību, dzīvību un labklājību. Tāpēc, mani mīļie tautieši, vakcinēsimies! Patlaban mūsu valstī ir pieejamas šādas vakcīnas: Comirnaty (youtu.be/o8MJ0quAwgk [New name, same vaccine – Comirnaty jab same as Pfizer-BioNTech’s, says MOH | THE BIG STORY]), Janssen (youtu.be/zcUXWbtBQHQ [Johnson & Johnson COVID-19 Vaccine: Effectiveness, Side Effects and Differences Between Vaccines]), Moderna (youtu.be/PhSeLGWS9aU[Government hopes for Moderna vaccine to be locally produced with 10 million doses on the way | 7NEWS]), Vaxzevria (youtu.be/waAMOCG1oDc [11 1 How does the Oxford AstraZeneca AZD1222 vaccine work WHO RRSS]). Visas mūsu valstī pieejamās vakcīnas ir labas, drošas un efektīvas. Raizēm nav pamata. Latvju Dievi ir svētījuši mūsu tautu. Vakcinācija ir Latvju Dievu dāvana mūsu tautai. Izmantosim šo Latvju Dievu sniegto iespēju. Vakcinēsimies! Pasargāsim sevi un savus tuvos no Covid-19!
    Ar mīlestību un saticību, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu dēls]
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Covid-19 #kovid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #pandēmija #vakcinācija #drošība #ilgtspēja #pagāni #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #Pērkons #DievsPērkons #Pērkons-DebesuTēvs #Laima #DievieteLaima #LikteņaDieviete #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra-VeļuMāte #Māra-ZemesMāte #ticība #mīlestība #saticība #Skolnieciņš #svētezers

Leave a Comment