Četras ķermeņa valodas, kas tev liks justies pašpārliecinātākai

Smaidi!

1

Vai tu kādreiz esi tā ļoti vēlējusies sarunāties ar kādu, kuram visu laiku ir drūma seja un slikts garastāvoklis? Droši vien, ka atbilde ir “nē”. 

Smaids ļoti daudz ko pasaka par cilvēku, tādēļ, ka tad, kad cilvēks smaida, tas nozīmē, ka viņš ir laimīgs un pārliecināts par sevi. Smaids arī cilvēkiem liks domāt, ka tu esi daudz pieejamāks un atsaucīgāks sarunu biedrs, kā arī reizē tas palīdz koķetēt un parādīt cilvēkam, ka tev viņš patīk.

Muguru taisnu, vēders uz iekšu, krūtis uz āru!

2

Lielākā daļa cilvēku nemaz nenojauš, kā stāja ietekmē citu domas par viņiem. Tie, kuri velk kājas pa zemi, liksies slinki un nesavākti, bet tie, kuri staigās ar paceltu galvu un taisnu muguru, liksies daudz pievilcīgāki. 

Ķermenis citiem cilvēkiem sūta daudz zīmju arī tad, ja mēs par to ikdienā neaizdomājamies. Tādēļ iztaisnojies – tā tu pati jutīsies daudz labāk, kā arī tas nāks par labu Vese***ai.

Izvairies no ātrajām sarunām!

3

Neesi motora-mute. Pārāk ātra runāšana ne tikai liks otram justies apjukušam, bet tas var nozīmēt arī to, ka tu nepievērs pārāk daudz uzmanības tam, ko tu saki.

Centies runāt mierīgi, tā tu arī izvairīsies no nepareizu vārdu pateikšanas. Ir labi starp vārdiem iepauzēt un ievilkt elpu – tev nekur nav jāsteidzas!

Izmanto savas rokas!

4

Šis ir ļoti svarīgi – tomēr it īpaši labi tas darbojas vīriešiem, jo sievietes mīl vīriešu rokas – un vairāk tad, ja viņi prot tās izmantot. Roku kustības ir viens no pašapziņas indikatoriem.

Protams, nevajag ar rokām svaidīties – izmanto vieglas, plūstošas kustības, kas tikai pastiprinās to, ko tu saki. Atceries, ka galvenais ir tas, ka tu jūties ērti, izmantojot roku kustības. Ja nejutīsies ērti, tad visdrīzāk to no malas arī varēs redzēt.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment