Cik iznīcinošas var būt toksiskas attiecības – šai meitenei tās nebeidzās labi!

Strīdi kļuva aizvien nopietnāki, un, tuvojoties neizbegamajām attiecību beigām, 22 gadus vecā sieviete ievēroja, ka viņas galvvidū monētas lieluma laukumā ir izkrituši mati. Sākumā viņa ignorēja matu izkrišanu un, lai paslēptu tukšo laukumu, vienkārši pieķemmēja matus uz aizmuguri.

Attēlu rezultāti vaicājumam “ashleigh alqotaibi”

Par spīti tam, tukšais plankums kļuva lielāks. Ešlija pārstāja izmantot matu taisnotāju un katru rītu krāsoja pleķi ciet, izmantojot skropstu tušu. Vēlāk viņa ievēroja, ka mati krīt laukā saujām, un kailais pleķis galvvidū kļuva divtik liels divu nedēļu laikā.

2014. gada vasarā mediķi diagnosticēja Ešlijai alopēciju, ko izraisījis stress. Ār*ti skaidroja, ka mati, kas izkrituši stresa ietekmē, var arī neataugt. Tādēļ Ešlija centās slēpt galvu, kā nu mācēja – viņa nēsāja cepures, lakatus un parūkas, kā arī izvairījās no lūkošanās spogulī.

Attēlu rezultāti vaicājumam “ashleigh alqotaibi”

Vasaras beigās Ešlija bija zaudējusi 60% matu. Katru rītu, dodoties dušā, viņa ievēroja izkritušu matu kušķus. Un viņas draugs tā arī nepārstāja viņu terorizēt.

Lasi vēl: Pārāk daudz izkrīt mati? Mums ir zināms veids, kā to apturēt!

No rītiem pamostoties, viņa vienmēr pārbaudīja, vai uz spilvena parādījušies izkritušie mati.

Pēc vairāku ārstu un dermatologa apmeklējuma, tika secināts, ka pie vainas ir alopēcija. Ār*ti pārliecināti uzsvēra, ka Sli**ba nav ārstējama un ka pilnīgi visu matu izkrišana ir tikai laika jautājums.

2015. gada februārī Ešlija jau bija gandrīz plikpauraina. Viņu pārņēma depresija un pašnāvnieciskas domas, kad tika paziņots, ka nekādi ārstniecības līdzekļi nespēs atgriezt izkritušos matus.

Pēc pašnāvības mēģinājuma viņai kļuva skaidrs, ka matu izkrišanu izraisīja toksisko attiecību stress. Viņa pameta savu draugu un nolēma dzīvot sev.

“Es biju neapmierināta ar attiecībām, bet pagāja kāds brīdis, līdz spēju savilkt strīdus ar matu izkrišanu. Viņš man nebija īstais cilvēks, es pastāvīgi uztraucos un centos tikt galā ar nedrošību. Tās bija manas pirmās attiecības, tādēļ vilcinājos šķirties,” skaidro Ešlija.

2016. gada aprīlī viņa darbā iepazinās ar Džonu un abi pēc mēneša devās uz randiņiem. Ešlija sākotnēji nevēlējās atvērties Džonam, jo viņai trūka pašpārliecinātības un nebija matu. Tomēr lēnām atklājot visu par sevi un cenšoties izveidot jaunas attiecības, sieviete vairs nepievērsa alopēcijai uzmanību. Par lielu pārsteigumu, mati pēc pāris mēnešiem paši sāka ataugt. Ār*ti bija šokēti un mēģināja pārliecināt Ešliju, ka tas nav uz ilgu laiku.

Attēlu rezultāti vaicājumam “ashleigh alqotaibi”

Tagad Ešlijai atkal ir gari un kupli mati. Viņa no visas sirds tic, ka attiecības ar Džonu palīdzēja uzveikt alopēciju un atgūt matus. Jūnijā Ešlija un Džons saderinājās, nākamgad viņi abi plāno apprecēties.

“Nevaru noliegt, ka toksiskas attiecības nomainot pret laimīgām un veselīgām attiecībām, mani mati sāka ataugt. Mani mati vēl joprojām var kuru katru brīdi izkrist, tomēr esmu pārliecināta, ka Džons nekad neliks man pārdzīvot,” Ešlija piemetina.

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment