Izvēlies mandalu, lai uzzinātu par savu dvēseles lēmumu!

Veicot svarīgus lēmumus, katrs no mums var justies nedrošs, taču, par laimi, mūsu dvēsele var palīdzēt mums, kad mums to visvairāk vajag!

Viena no šiem 4 mandalām satur noderīgus padomus par jūsu pašreizējo dilemmu. Klausieties savu intuīciju un izvēlieties vislabāko!

Pirmā mandala

Jums ir jāļauj lietām būt tādām, kādas tās patiešām ir, nemēģinot ietekmēt rezultātu. Ja tas ir slikti, lai ir slikti, ja tas ir labi, tad, lai ir labi.

Līdzsvars un harmonija ir atslēga. Jums nav jācīnās visās kaujās, pasēdiet un izbaudītu to, kas jums līdz šim ir bijis!

Ja jūs vēlaties saglabāt savu iekšējo harmoniju, neaizmirstiet ieguldīt savu enerģiju tikai tajā, kas patiesībā ir svarīgs. Ir laiks atpūsties un papildināt enerģiju!

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Otrā mandala

Šīs mandalas izvēle rāda, ka jūs esat ļoti svarīgā dzīves posmā. Jūs domājat, ka kaut kas ir traucējošs vai biedējošs, un jums var būt grūti gulēt naktī. Šī ir pazīme, ka, pirms iet uz priekšu, jums ir jāsaskaras ar kaut ko svarīgu.

Esiet godīgi ar sevi un mēģiniet uzminēt to, kas jums liedz piedošanu, jo īpaši no sevis. Koncentrējieties uz spēku šodien.

Jums, iespējams, būs jāatstāj kaut kas vai kāds aiz tā, bet, ja jūs to darīsiet, jums būs iespēja pielāgot jaunu vērtību sistēmu un uzlabot savu dzīvi. Tomēr jums vajadzētu atcerēties, ka notikumi vai informācija par kādu no tavām iepriekšējām darbībām var nopietni ietekmēt jūsu lēmumu!

Trešā mandala

Šī mandala ir radošs un drošs moments, kad jūs varat viegli pieņemt pareizos lēmumus. Kad jūs piedzīvojat pārmaiņas savā mājas dzīvē, jūsu materiālajai un fiziskajai pasaulei ir nepieciešama praktiska pieeja pasākumiem!

Ja tu to dari, tev būs visas cerības uz panākumiem. Saules stari simbolizē radošo enerģiju un neizmantotās spējas, tāpēc ir svarīgi nezaudēt laiku un nezaudēt savu enerģiju.

Tas ir arī labs laiks, lai uzlabotu savas attiecības vai savu karjeru. Kopā ar jūsu pazemīgo vai dāsno attieksmi, jums jācenšas redzēt pozitīvo aspektu un būt optimistiskam par nākotni!

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ceturtā mandala

Jūs varat mīlēt citus tikai tad, ja jūs mīlat sevi, tāpēc jums ir jāatklāj savi tikumi. Atcerieties, ka vissvarīgākā mācība jums ir tā, ka jums vajadzētu arī rūpēties par sevi!

Nekad nav par vēlu, lai jūs varētu augt, cīnīties par savu telpu vai attiecībām, kas sniedz jums patvērumu un siltumu. Jūsu iekšējās harmonijas atrašana ir atkarīga no laba ceļa atrašanas starp neieinteresētību un savtīgumu, upuri un pašapziņu, kā arī labklājību jums un jūsu videi.

avots: esoteric

Leave a Comment