Cik tumša ir jūsu dvēsele saskaņā ar Zodiaka zīmi?

Vēzis

Jūsu dvēsele ir tumšā indigo zilā krāsā. Jūs esat emocionāla zīme, un tā ir jutīga un nedroša, jūsu tumsā vislabāk atspoguļojas zilā tik dziļi, ka tas izskatās gandrīz melns.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Lauva

Jūsu dvēsele vispār nav tumša. Tādā saldā un maigā zīmē, kā Lauva, vienkārši nav vietas tumsai. Kas ir labi, jo jūs esat dzimušais līderis un cilvēki  vienmēr seko jums.

Jaunava

Jūsu dvēselē nav ne laika, ne telpas tumsai. Jūs esat pozitīvs enerģijas ražotājs, jums nav enerģijas tumsai.

Svari

Jūsu dvēsele ir melna un balta. Vienu minūti jūs varat būt nelaimīgs un ienirt pilnīgā melnā krāsā, un nākamā sekundē jūs smaidāt, jūtaties labi un izstarojat tīru baltu gaismu! Tas viss ir atkarīgs no brīža un jūsu pašreizējā noskaņojuma.

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais Horo***ps 2019. gadam

Skorpions

Jūsu dvēsele ir pilnīgi melna. Gaisma nevar izlauzties caur tumsu, kas ir jūsu dvēselē. Lai gan jūs varat šķist nekaitīgs, pat pelēks no ārpuses, bet tas ir tikai fasāde. Zem tā ir tīra, patiesa melnība.

Strēlnieks

Jūsu dvēsele nav pilnīgi melna. Jūs pastāvīgi izmēģināt jaunākās tendences, tādēļ, ja tumsība ir viena no tām, varat izmēģināt kaut ko aizliegtu! Turklāt tumsība jums nav piemērota.

Mežāzis

Jūsu dvēsele ir tumša, bet labā veidā! Jūs atdodat tumšās, briesmīgās vibrācijas, kuras jums piesaista citi cilvēki. Faktiski jūsu tumsība ir izklaidējoša. Kas būtu zinājis, ka tas varētu būt tik lieliski?!

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Ūdensvīrs

Jūsu dvēsele nav pilnīgi tumša. Jūsu dīvainie, neparastie pašizpausmes veidi palīdz vēl vairāk atspoguļot tumsu no jums un uzturēt jūs gaismā.

Zivis

Jūsu dvēsele ir tumsas un gaismas maisījums. Tas viss ir atkarīgs no jūsu garastāvokļa. Jūs varat sajust absolūtu tumsu, un nākamajā nedēļā jūs esat tieši pretējs. Vismazākās izmaiņas var ietekmēt jūsu dvēseles tumsas līmeni.

avots: esotericblog

Leave a Comment