Cilvēki domā, ka viņas ir dvīnes! Māte un meita- vai Tu vari pateikt, kura ir kura?

Džordžija Smedlija, kurai ir 42 gadi, un viņas meita, Džeza, 19 gadi, tiek konstanti sajauktas. Viņas reizēm nevar atšķirt kolēģi, draugi, svešinieki un pat ģimenes locekļi. Abām sievietēm ir līdzīgas matu krāsas, auguma garums, svars un izmērs. Viņām pat ir līdzīgi balss toņi un līdzīgs runas veids.

Džordžijas stāsta: “Kad mani un meitu sievietes regulāri sauc par māsām un domā to pilnā nopietnībā, tad tas pat reizēm kļūst apkaunojoši un neērti. Man tas ir ļoti patīkami, bet, tā kā tas notiek tik bieži, tad visticamāk Džezai tas sāk kaitināt un izraisīt nepatiku.”

are they twins2

Atpazīšanu padara grūtāku vēl tas, ka abas sievietes strādā vienā ēkā, kurā ir Džordžijas radītais skaistuma salons un birojs. Viņas atzīst, ka pārpratumi ir sākušies tikai nesen. 2012. gadā māte piedzīvoja kuņģa samazināšanas operāciju, kā rezultātā Džordžija kļuva daudz slaidāka, arī seja ieguva jauneklīgākus vaibstus. Tāpēc cilvēki sāka saskatīt lielāku līdzību starp abām sievietēm.

Sākotnēji sievietei bija UK 14 apģērba izmērs, bet pēc operācijas, viņa nonāca līdz meitas UK 8 izmēram. “Es tik ļoti sarāvos, ka man pilnībā nācās mainīt visu savu garderobi un Džeza bija tā, kura man palīdzēja to atjaunot,” stāsta jauneklīgā māte.

Džeza izsaka savu viedokli: “Es vienmēr esmu domājusi, ka mums ir līdzīgi sejas vaibsti. Tad, kad mamma nometa svaru, tad es biju ļoti pārsteigta, cik tiešām līdzīgas mēs esam!”

are they twins4

Džordžija kļuva daudz pārliecinātāka par sevi un savu izskatu, tāpēc nomainīja maisveidīgās drēbes pret skaistākām un augumu pieguļošākām. Viņas stāsta, ka pat Džezas tēvam un Džordžijas vīram sāka rasties problēmas ar atpazīšanu- kura ir kura.

Skaistais sieviešu  pāris ļoti bieži nonāk vīriešu uzmanības lokā. “Džeza saņem ļoti daudz uzmanības no vīriešiem un viņa apgalvo, ka viņi skatoties arī uz mani, bet man gan tā īsti neliekas,” stāsta Džordžija.

are they twins3

Džordžija aprecējās 18 gadu vecumā un arī Džezai ir paveicies ar mīlestību, jo viņa ir atradusi puisi, ar kuru vēlas pavadīt visu savu mūžu un pāris jau ir saderinājies. “Reiz, kad biju darba pasākumā kopā ar savu puisi un mammu, tad mans puisis domāja, ka es esmu vecākā no māsām. To gan es neuztvēru kā komplimentu!” atzīstas Džeza.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment