Cistas krūtīs: Mājās pagatavojams līdzeklis, kas palīdzēs atbrīvoties

 

Cistas krūtīs

Cistas krūtīs – labdabīgi veidojumi sievietēm reproduktīvajā vecumā, kas atrodas krūtīs un ir līdzīgi ar ūdeni piepildītiem burbulīšiem.

Cistu izmēri var būt – sākot no pāris milimetriem līdz pat vairākiem centimetriem, cista var būt gan viena, gan arī vairākas.

Ār*ti izdala vairākus cistu veidošanās iemeslus: hormonālie traucējumi, trauma vai ķirurģiska iejaukšanās dziedzeru rajonā, mastopātija, stress. Šajā riska grupā iekļautas arī sievietes, kuras līdz 30 gadu vecumam vēl nav dzemdējušas.

Lasi arī: Cista krūtīs – Plašs materiāls par šo jautājumu un problēmu

Cistas pāreja uz ļaundabīgu audzēju ir maz ticama, taču mastopātijas un hormonālo traucējumu gadījumā risks saslimt ar krūts vēzi palielinās. Cista pati par sevi nav bīstama, bet tas nenozīmē, ka tā nav jāārstē.

 

 

Cistas krūtīs: Kā izārstēt 

Cistu ārstēšanu var uzsākt tikai pēc tam, kad ir noteikta precīza diagnoze. Daudzas mazās cistas (līdz 15 mm) ārstē ar konservatīvām metodēm, proti, pretiekaisuma hormonālajiem preparātiem un vitamīniem. Šādos gadījumos var palīdzēt arī tautas metodes.

2

Mājās pagatavots dzēriens no 100 ml alvejas sulas un 100 ml burkānu sulas palīdz ātrāk tikt vaļā no cistām. Sajauciet kopā šīs divas sulas un iegūto šķidrumu sadaliet 3 porcijās. Dzeriet 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas.

 

Tikpat labi darbojas arī kāpostlapa, kuru pieliek pie krūts un atstāj pa nakti. Ļoti bieži šādas metodes palīdz uzlabot medikamentu kursu, sniedzot pēc iespējas labākus rezultātus.

Ja Jums patika mūsu raksts, tad padalieties tajā arī ar saviem draugiem! Veselību Jums un Jūsu tuvajiem un mīļajiem!

 

Arī svarīgi: Nekādas operācijas – lūk, kā var atbrīvoties no organismā esošajām cistām! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

COMMENTS

Leave a Comment