Daudzus gadus nepērku ķiplokus veikalā, rotaļīgi audzēju uz palodzes

Ķiploki ir universāls produkts, ko esam pieraduši lietot visur. To izmanto kulinārijā, vīrusu un citu slimību profilaksei, to izmanto pat kosmetoloģijā un dārzkopībā. Un jums tas pat nav jāpērk, jo jūs varat audzēt ķiplokus uz palodzes.

Protams, dažiem cilvēkiem nepatīk tā smarža vai garša, un viņi visos iespējamos veidos cenšas izvairīties no saskares ar to, savukārt citi ir gatavi to ēst brokastīs, pusdienās un vakariņās. Tas viss ir ļoti individuāli. Taču nav neviena cilvēka, kurš nenovērtētu tās daudzpusību dažādās dzīves jomās. Tātad, ja esat ķiploku auga cienītājs, šis raksts jūs noteikti ieinteresēs.

Lasi arī: Kā izvēlēties grīdas segumu: izvēlamies atbilstošāko savām vajadzībām

Lasi arī: Ko var izgatavot no salauztām flīzēm

Ķiploki uz palodzes

Šodien mēs jums pastāstīsim, kā audzēt ķiplokus uz jūsu dzīvokļa palodzes. Pašu audzēti ķiploki ietaupīs pieklājīgu naudas summu un būs videi draudzīgāki nekā veikalā nopērkamie ķiploki. Un jums vienmēr būs ķiploku krājumi. Tātad šai novatoriskajai dārzkopības metodei ķiploku audzēšanai uz palodzes jums būs nepieciešamas dažas ķiploku galviņas, ūdens un sekls trauks. Daudzums ir tīri individuāls un atkarīgs no tā, cik lielu ražu vēlaties iegūt. Atcerieties, ka viena iestādīta ķiploka daiviņa ir viena jaunas ražas galviņa.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment