Dāvanas ar sliktu enerģiju: kādas lietas nevajadzētu dāvināt mīļajiem

Pārdāvinātas dāvanas. Pārdāvināt dāvanu tiek uzskatīta par sliktām manierēm. Ja vēlaties atbrīvoties no kādas lietas, to labāk vienkārši atdot vai pārdot par simbolisku samaksu – neizmainītu monētu. Turklāt pārdāvinātā manta var atņemt dāvinātājam labklājību un veiksmi.

Spoguļi. Šīs lietas tiek uzskatītas par mistiskām, un  spoguļa dāvināšana var būt bīstama negatīvās enerģijas dēļ, ko šī lieta izplatīs.

Pulkstenis. Tiek uzskatīts, ka dāvināts pulkstenis  ir nenovēršamas šķiršanās zīme. Daudzās kultūrās valda uzskats, ka konkrētais pulkstenis skaita dzīves gadus, samazinot tos ar katru rokas kustību.

Lietas jaundzimušajiem. Tiek uzskatīts par sliktu zīmi, ja nedzimušā mazuļa māmiņai dāvina bērnu lietas.

Pērles. Neskatoties uz to, ka pērļu kaklarota, auskari vai kuloni ir ļoti skaisti, tos dāvināt nevajadzētu. Saskaņā ar leģendu, pērles nes destruktīvu enerģiju, un jūs to varat iegādāties tikai sev.

Lasi arī: Rīts saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: padoms, kā katru dienu padarīt labāku

Ir daudzas lietas, ko māņticīgiem cilvēkiem labāk nedāvināt, un vēl labāk ir iepriekš noskaidrot, ko tieši mīļotais vēlas saņemt dāvanā. Tā būs vieglāk orientēties un netīšām neaizvainot kādu dārgu cilvēku ar kādu nepiedienīgu lietu.

Leave a Comment