Ko var un ko nevar dāvināt vīrietim

Daži priekšmeti piesaista nepatikšanas un neveiksmes, citi var mainīt cilvēka dzīvi uz labo pusi. Lai tagadne nekļūtu par problēmu avotu, iesakām noskaidrot, kādas dāvanas var un kuras nedrīkst dāvināt vīriešiem.

Izvēloties dāvanu, mēs pirmām kārtām domājam par to, vai dāvanas saņēmējam tā patiks. Pati tagadne cilvēkā var raisīt patīkamas emocijas, bet tajā pašā laikā savas enerģijas dēļ piesaistīt nelaimi. Dažas dāvanas var būt veiksmīgas tikai sievietēm, un, ja tās tiek pasniegtas vīrietim, tās var iznīcināt īpašnieka laimi. Dāvanu eksperti palīdzēs izvēlēties pareizo dāvanu vīrietim, kura kļūs par viņa laimīgo talismanu.

Kādas dāvanas ir aizliegts dāvināt vīriešiem

Bieži sievietes dāvina vīriešiem zeķes, uzskatot šādu dāvanu par noderīgu. Taču tautas zīmes vēsta, ka šī vienkāršā dāvana sola strīdus, kuru rezultātā vīrietis var pamest ģimeni.

Tāpat nav laba ideja dāvināt savam dzīvesbiedram apakšveļu.  Tiek uzskatīts, ka vīrietis var sākt mainīties.

Lasi arī: Pravietiskais burvis ieteica izmest šo objektu no mājas, kas izsūc tavu enerģiju

Daudzi vīrieši labprāt saņem dāvanā augstas klases alkoholu, taču, ja vien nevēlaties zaudēt darbu, nekad nedāviniet alkoholu vīriešu kārtas priekšniekam. Tāpat nedodiet alkoholu savam dzīvesbiedram: pēc pazīmēm vīrietis cietīs no alkoholisma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment