Decembra mēneša horoskops- uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

holidaybakingtips_zpsgjx0rbw1

 

AUNS

Aunus pirmajās divās dekādēs gaida paaugstināta aktivitāte. Visticamāk, Jums nāksies kaut ko organizēt, par kaut ko cīnīties, bieži kaut kur braukt un uzsākt kaut ko patiešām vērienīgu. Darāmā noteikti būs daudz, taču Jums tas noteikti būs pa prātam!

Pēc tam gan Jūs var sagaidīt strīdi ar visnotaļ ietekmīgiem cilvēkiem, cīņa ar slinkumu un nevēlēšanās uzņemties atbildību. Var izjukt vai arī krasi mainīties kaut kādi plāni, būs grūti koncentrēties uz kaut ko svarīgu, radīsies nepieciešamība pēc papildu atpūtas.

Mēneša sākumā Jums, visticamāk, ir vērts izstrādāt rīcības plānu ne tikai pašiem priekš sevis, bet arī priekš apkārtējiem. Decembra vidū kaut kāds notikums vēl vairāk paaugstinās Jūsu pašnovērtējumu un nostiprinās autoritāti, bet mēneša beigās nāksies meklēt papildus resursus.

Labvēlīgās dienas: 4., 8., 11., 18., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 3., 10., 16., 17., 23., 24., 30., 31.

 

VĒRSIS

Galvenie panākumi Vēršus decembrī gaida pēc 21. datuma – ir gaidāmi gan papildus ienākumi, gan panākumi karjerā, kā arī var tikt atalgoti kaut kādi Jūsu pagātnes sasniegumi. Pastāv iespējamība uzsākt kaut ko, par ko līdz šim ir bijis ļoti grūti vienoties.

Lai to izdarītu, Jums, acīmredzot, nāksies ieviest kārtību kaut kādās vecajās lietās, stājoties pretī tam, kas cenšas pārvērst Jūsu eksistenci slikti organizētā balagānā, kā arī nodarboties ar oficiālu jautājumu kārtošanu.

Mēneša sākumā nav vērts kalt kaut kādus ilgtermiņa plānus, jo prioritāšu maiņa Jums neļaus tos īstenot realitātē. Decembra vidū nav izslēgti neparedzēti tēriņi un nepatīkamas tikšanās, bet mēneša beigās ir gaidāmi papildus ienākumi, un Jūs varat iegūt kāda ietekmīga cilvēka atbalstu.

Labvēlīgās dienas: 2., 10., 11., 12., 16., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 20., 27.

 

DVĪŅI

Dvīņus gaida ne visai viegls, taču auglīgs mēnesis. Liela iespējamība, ka, realizējot savas ambīcijas un pildot kaut kādus dienesta pienākumus, Jums nāksies pretoties vairākumam un cīnīties par savām tiesībām pieņemt lēmumus patstāvīgi. Jo uzstājīgāki Jūs būsiet, jo lielākus panākumus gūsiet!

Trešajā mēneša dekādē par Jums var atcerēties kāds ietekmīgs cilvēks, kuram jau reiz ir bijuši vajadzīgi Jūsu pakalpojumi. Sadarbība ar šo cilvēku var Jums atnest papildus ienākumus, ja vien Jūs, protams, neizlemsiet, ka esat pārlieku noguruši, un neatteiksieties no šī vilinošā un izdevīgā piedāvājuma.

Mēneša sākumā zvaigznes Jums iesaka atturēties no spontāniem braucieniem ar indivīdiem, kuri bieži vien iekuļas nepatikšanās. Decembra vidū par Jūsu virzītājspēku var kļūt kaut kādas negaidīti uznākušas vēlmes, bet mēneša beigās ir gaidāmas tikšanās ar cilvēkiem, ar kuriem Jūs saista spēcīgas draudzības saites.

Labvēlīgās dienas: 12., 13., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 15., 22., 29.

 

VĒZIS

Vēžiem pirmajās divās mēneša dekādēs var nākties piedalīties dažādos pasākumos un nodarboties ar sabiedrisko darbību. Parādīsies iespēja paplašināt savu paziņu loku, taču nav fakts, ka Jūs tas iepriecinās.

Trešā dekāde var atnest problēmas komunikācijā un grūtības kaut kādu savu personīgo plānu realizācijā, taču darba ziņā Jūs gaida ne tikai skaļi panākumi, bet arī pelnīta atzinība par to, ko esat darījuši visa gada garumā.

Decembra sākumā Jūsu uzmanību prasīs cilvēki, kuri Jūs ļoti ciena. Mēneša vidū Jums var rasties iespēja īstenot kaut kādus senus nodomus, kas agrāk nevarēja tikt realizēti kaut kādu ierobežojumu dēļ, bet mēneša beigās Jūs gaida materiālo labumu pieplūdums.

Labvēlīgās dienas: 5., 8., 12., 15., 16., 22., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3, 13., 17., 27., 31.

 

LAUVA

Lauvas pirmajās divās decembra dekādēs gaida visnotaļ nepatīkami pārsteigumi darbā, taču tikt galā ar šo situāciju nebūs sarežģīti. Pastāv liela iespējamība, ka par Jums iestāsies tie, kuri ir sajūsmā no tā, ko Jūs darāt.

Trešajā mēneša dekādē Jums nāksies atcerēties par kaut kādiem pienākumiem, kuru izpilde Jums atnesīs papildus ienākumus un visnotaļ patīkamus bonusus.

Mēneša sākumā Jums, acīmredzot, nāksies aizstāvēt kaut kādas savas tiesības, bet decembra vidū Jums uznāks dāsnuma “lēkme”, un Jūs apdāvināsiet visus, kuri Jums dārgi. Mēneša beigās Jūs, visticamāk, kalsiet nākotnes plānus un apkoposiet “virsotnes”, kas jāiekaro.

Labvēlīgās dienas: 11., 16., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 10., 24., 31.

 

JAUNAVA

Jaunavām decembrī diez vai ies viegli. Pirmās divas dekādes Jums, acīmredzot, nāksies veltīt tam, lai stātos pretī tiem cilvēkiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ ar Jums vairs negrib sadarboties un atsakās pildīt savas saistības. Ir gaidāmas arī finanšu problēmas, it īpaši tādā gadījumā, ja Jums ir parādi.

Trešā dekāde atnesīs kaut kādu stabilitāti komunikācijā ar apkārtējiem, taču darba sfērā var sākties problēmas.

Mēneša sākumā ir iespējams kāds neveiksmīgs brauciens – Jūs patērēsiet daudz laika, bet rezultāts nebūs tāds, kādu būsiet gaidījuši. Decembra vidū kāda rūpīgi pārdomāta ideja var palīdzēt Jums atbrīvoties no kaut kādām nepatikšanām, bet mēneša beigās liktenis Jūs savedīs kopā ar svarīgiem cilvēkiem, kuri daļēji uzlabos Jūsu dienesta stāvokli.

Labvēlīgās dienas: 19., 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8., 16., 22., 23., 29.

 

SVARI

Svarus pirmajās divās decembra dekādēs gaida pārsteidzoši panākumi gandrīz visās dzīves jomās. Jūs ievērojamo paaugstināsiet savu profesionālo reitingu, nopelnīsiet diezgan ievērojamu naudas summu, kļūsiet zināmi kaut kādās konkrētās aprindās un spēsiet īstenot ļoti daudzas savas vēlmes.

Trešajā dekādē Jūsu aktivitāte samazināsies, veiksme Jum pagriezīs muguru, bet cilvēki, no kuriem atkarīga Jūsu labklājība kļūs skeptiski un nevēlēsies ņemt vērā Jūsu intereses, toties svētku brīvdienās Jūs, iespējams, varēsiet doties nedaudz agrāk.

Mēneša sākumā Jūs, visticamāk, tiksiet aicināti uz dažādiem pasākumiem – oficiāliem un privātiem, izklaidējoša rakstura un lietišķiem, bet decembra vidū var piepildīties tas, par ko Jūs pat sapņot esat baidījušies. Mēneša beigās var nākties saskarties ar skarbo dzīves patiesību.

Labvēlīgās dienas: 2., 9., 16., 22., 23., 24., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 11., 13., 20., 25.

 

Lasi vēl: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

SKORPIONS

Skorpioniem pirmajās divās decembra dekādēs, visticamāk, būs aktīvi “jāatkaujas” no tiem, kuriem būs uznākuši pēkšņa vēlēšanās darīt viņiem labu, kā rezultātā Jūs ne visai pieklājīgā formā atteiksieties no dažādiem piedāvājumiem, meistarīgi izvairoties no pasākumiem un turoties pa gabalu no sabiedriskajām aktivitātēm.

Pēc tam Jūs gaida vesela virkne “dāvanu”, kas atstās pozitīvu ietekmi uz Jūsu nākotni. Pastāv iespējamība, ka Jums piedāvās piedalīties kādā ļoti rentablā projektā, iepazīstinās ar ļoti ietekmīgiem cilvēkiem, kā arī atbrīvos no uzliktās slodzes, kas atņem daudz laika, bet nedod nekādu pozitīvu rezultātu.

Mēneša sākumā Jums var nākties doties vairākos brauciens, bet mēneša vidū Jums var parādīties tieksme pēc neatkarības. Decembra beigās Jūs atradīsiet kopīgu valodu ar kādu visnotaļ skarbu, bet ietekmīgu cilvēku.

Labvēlīgās dienas: 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 12., 16., 19., 26., 30.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekus pirmajās divās decembra dekādēs gaida ļoti svarīgas lietas, kas visnotaļ labvēlīgi atsauksies ne tikai uz finansiālo stāvokli un statusu, bet arī uz dzīvi kopumā. Pastāv iespējamība, ka Jūs beidzot atbrīvosieties no kaut kā tāda, kas jau diezgan ilgu laiku Jums ir kā slogs, pretī iegūstot kaut ko nozīmīgu Jūsu jaunajam dzīves etapam.

Trešā dekāde var izrādīties visnotaļ grūta. Daži procesi var ieiet strupceļā, biežāki konflikti ar priekšniecību un ienākumu samazināšanās. Nāksies kaut kā izķepuroties un pielāgoties attiecīgajiem apstākļiem.

Mēneša sākumā Jūs gaida kāda iespaidīga likteņa dāvana, nav izslēgts arī kāds atmiņā paliekošs brauciens. Mēneša vidū izpildīsies kāda vēlēšanās, kas būs saistīta ar karjeru, bet decembra beigās zvaigznes iesaka neslinkot un nekaitināt tos, kuri ir par Jums ietekmīgāki.

Labvēlīgās dienas: 8., 15., 26., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 21.

 

MEŽĀZIS

Mežāži pirmajās divās decembra dekādēs, visticamāk, būs ārkārtas režīmā, pabeidzot kaut kādas iesāktās lieta un rediģējot kaut kādu procesus. Nav izslēgtas arī publiskas uzstāšanās, kuru laikā Jums būtu jāņem vērā vairākumu viedoklis, nemēģinot iemantot ienaidniekus.

Pēc tam Jūs gaida ienākumu palielinājums un ilgtermiņa projektu uzsākšana, kas Jums var nodrošināt visnotaļ labu peļņu vesela gada garumā. Pieaugs arī Jūsu ietekme attiecībā uz apkārtējiem, kā rezultātā Jūs varēsiet diktēt savus noteikumus.

Mēneša sākumā, lai īstenotu kaut kādas savas vēlmes un ambīcijas, Jums var nākties izmantot oficiālās instances un tuvu draugu palīdzību. Mēneša vidū kaut kas var palīdzēt Jums tikt skaidrībā ar saviem tālākajiem nākotnes plāniem, bet decembra beigas Jums solās būt visnotaļ labvēlīgas.

Labvēlīgās dienas: 2., 3., 24., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 15., 19., 22., 26., 29.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus decembra pirmajās divās dekādēs gaida būtiski panākumi gan lietišķajā sfērā, gan sabiedriskajās aktivitātes, gan arī kaut kādās radošajās darbībās. Jums izdosies praktiski viss, kam ķersieties klāt, bet Jūsu entuziasms piesaistīs apkārtējos, kā rezultātā pastāv iespēja iegūt jaunus draugus.

Trešā dekāde var izrādīties diezgan problemātiska. Bieži vien nāksies kādam pielāgoties, mainīt savus plānus un nodomus, kā arī cīnīties ar pašu nevēlēšanos padoties apstākļiem. Iespējami strīdi arī ar radiniekiem, it īpaši tādā gadījumā, ja viņi pastāvīgi cenšas Jums kaut ko uzspiest.

Mēneša sākumā Jūs varat iesaistīties kādā avantūrā, kas tā vai citādi varētu būt saistīta ar ceļošanu. Decembra vidū Jūs, acīmredzot, centīsieties realizēt savas vēlmes un apmierināt sev tuvo cilvēku vajadzības, bet mēneša beigās dažu indivīdu dogmatisms un slinkums nedaudz sajauks Jums prātu.

Labvēlīgās dienas: 5. 24., 28., 31.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

 

ZIVIS

Zivīm pirmajās divās decembra dekādēs, visticamāk, nāksies pretoties sabiedrības viedoklim, aizstāvēt savas intereses, iemācīties kaut ko jaunu un nodarboties ar lietām, ko uzskata par pārāk inovatīvām.

Trešā dekāde solās būt daudz mierīgāka – no Jums netiks prasīts vairāk, nekā Jūs varat izdarīt, turklāt ar Jums sāks rēķināties arī tie, kuri agrāk bija nostājušies pret Jums. Ir gaidāmi visnotaļ lieli ienākumi, uzlabosies attiecības ar kolēģiem un tuviniekiem.

Mēneša sākumā nav vērts idealizēt sevi un tos, kuri it visā Jums piekrīt. Decembra vidū Jums būs nepieciešams optimisms un ticība tam, ko Jūs darāt, bet mēneša beigās Jūs gaida pārsteigumi un būtiska Jūsu sociāla un dienesta stāvokļa uzlabošanās.

Labvēlīgās dienas: 6., 9., 12., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 21.

 

Leave a Comment