Devītā mēness diennakts 2024. gada 18. martā: ko var darīt un kas ir stingri aizliegts

Pirmdien, 2024. gada 18. martā, ir 9. Mēness diennakts, un Mēness ir Vēža zīmē. Šīs dienas simbols ir putns, kas mudina cilvēku pacelties pāri ikdienai kā putnam lidojumā un paraudzīties uz savu dzīvi no malas.

Šis ir labvēlīgs laiks, lai sajustu patiesību un rastu mieru. Iespējams, šajā dienā tev izdosies ielūkoties nākotnē un saprast savas dvēseles dziļākos vēstījumus. Eksperte Natālija Merekina Zeltene žurnālistiem sniedza vērtīgus padomus, kā šajā dienā piesaistīt veiksmi un atrast laimi, kā arī sniedza ieteikumus par ve**lību un citiem svarīgiem dzīves aspektiem.

Dienas zvaigžņu fons

Eksperte uzsvēra, ka šī diena ir vislabvēlīgākā pašreizējā Mēness ciklā, kad iespējama pastiprināta tālredzība, intuīcija un jaunu, negaidītu spēju atklāšana.

Katru cilvēku gaida iekšēja transformācija. Šis ir ideāls laiks garīgai attīrīšanai un darbam pie savas personīgās izaugsmes. Visiem šodien notiekošajiem notikumiem ir dziļa nozīme, un tie var ietekmēt nākotni. Ir svarīgi pievērst uzmanību zīmēm un nepalaist garām iespējas. Iedziļināšanās šīs dienas notikumos, to analīze un rūpīga izpēte kalpos par pamatu, lai sasniegtu iekšējo harmoniju un iegūtu gan materiālo, gan garīgo stabilitāti. Īpaši vērtīga būs laika pavadīšana vienatnē un pārdomas par eksistenci.

Šī diena iezīmē periodu, kad garīgie spēki nolaižas pasaulīgajā pasaulē, kas piešķir tai īpašu nozīmi.

Ieteicamās aktivitātes

Lielisks laiks jaunu sakaru dibināšanai un romantiskām tikšanās reizēm. Šis periods ir labvēlīgs svarīgu lēmumu pieņemšanai un nākotnes pārcelšanās vai pārcelšanās plānošanai.

Aktīva līdzdalība visās lietās sastopas ar pozitīvu apstiprinājumu. Svarīgi ir pieturēties pie saviem principiem, aizstāvēt taisnīgumu un aizsargāt tos, kuri ir neaizsargātāki. Nedrīkst pieļaut pasivitāti un savu pienākumu deleģēšanu citiem. Tomēr ir svarīgi necensties aptvert visu un visur uzreiz – labāk koncentrēties uz konkrētiem uzdevumiem. Esiet uzmanīgi pret visām detaļām un niansēm.

 

Neuzbrūkiet mājas enerģijai

Šodiena nav labākā diena, lai veiktu mājas darbus. Šajā laikā nav ieteicams tīrīt, remontēt vai pārkārtot mēbeles. Mēness ietekme šajā brīdī var negatīvi ietekmēt mājas enerģētiku un pārmaiņas tās telpā. Tāpēc nevajadzētu atbrīvoties no vecām un neizmantotām lietām. Tā vietā var domāt par nākotnes plāniem un apsvērt iespējamās pārmaiņas, taču to īstenošanu labāk atlikt uz labvēlīgāku Mēness laiku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu parējos padomus

Leave a Comment