Devītā mēness diennakts 2024. gada 18. martā: ko var darīt un kas ir stingri aizliegts

Darbs mazdārziņā un dārzā

Stādiet sīpolpuķes, sējot aukstumizturīgus viengadīgos un daudzgadīgos augus. Šodien nav ieteicams iedziļināties mācību procesā. Uzņemt un iegaumēt informāciju būs grūti, pat studējot vienkāršus materiālus. Mēģinājumi iesaistīties mācībās var novest pie laika un enerģijas zuduma. Ieteicams atlikt mācīšanos un izvēlēties citu nodarbi, kas atbilst šīs dienas enerģijai.

 

Finanses

Nav ieteicams nodarboties ar akciju tirdzniecību vai ieguldīt naudu projektos bez pienācīgas rūpības. Esiet uzmanīgi, izvēloties personas, kurām uzticat savas finanses. Šodien veiksme būs to pusē, kuri meklēs finansiālu palīdzību pie tuviniekiem vai nolems ņemt aizdevumu bankā.

Šis periods ir labvēlīgs iepirkšanās darījumiem, taču seko līdzi saviem izdevumiem, lai izvairītos no pārmērīgas tērēšanas.

Mīlestība

Šodien ieteicams izvēlēties kaut ko mierīgāku un ģimeniskāku nekā lielas kaislības. Piemēram, kopīgi apmeklējiet kino vai restorānu.

 

Sapņi un ve**lība

Ja esi sapņojis par kādu paziņu, tas varētu būt zīmīgs: iespējams, tev ar viņu ir nepabeigtas lietas. Sapņi dažkārt var norādīt uz nepieciešamību pabeigt noteiktas lietas vai mijiedarbību.

Nav ieteicamas ķiru**iskas operācijas vai iejaukšanās, kā arī zobu ārs**šana.

Var palīdzēt plaukstu un pēdu masāža un darbs ar aktīvajiem punktiem uz tām. Nav ieteicams veikt asus galvas pagriezienus vai balināt zobus.

Šodien ir labvēlīgi stiprināt un tonizēt ķermeni. Ieteicama jebkāda veida masāža, ūdens procedūras un dabisko līdzekļu lietošana.

 

Skaistumkopšana

Šis ir labvēlīgs laiks ādas un visa ķermeņa attīrīšanai, kā arī ādas atjaunošanai. Labu efektu var sniegt dziļa ādas barošana, izmantojot pirms pīlinga procedūras.

Šajā periodā nav ieteicams veikt kosmētiskās procedūras uz kakla.

Šis brīdis ir labvēlīgs matiņu noņemšanai. Lai stimulētu matu augšanu, ieteicams veikt arī matu griezumu. Tomēr šī ir neitrāla diena matu krāsošanai, permanentei, manikīram un pedikīram.

 

Ieteicamais uzturs

Šajā dienā ieteicams izvairīties no aukstiem ēdieniem un dzērieniem. Šis ir piemērots laiks, lai sāktu d*ētu, kas ietver dārzeņus, liesu gaļu vai zivis, raudzētus produktus, svaigas sulas un zāļu novārījumus. Ieteicams ierobežot saldumu lietošanu.

18. marta diena ir labvēlīga Skorpioniem, nelabvēlīga Strēlniekiem un bīstama Ūdensvīriem.

Leave a Comment