Dienas horoskops 13. oktobrim – koncentrējies uz svarīgāko!

Izlasi savu šīs dienas horoskopu, lai zinātu, kas sagaidāms!

Auns
Tev ir jābūt elastīgam, ja vēlies izmantot to, ko turpmākās pāris dienas tev sniegs. Attiecībā uz turpmāko diennakti: tas, kas izskatītās nopietni, patiesībā būs joks un tas, kas liksies kā joks, patiesībā var būt ar ilglaicīgām sekām.

Vērsis
Planētas šobrīd ir tavā pusē, bet, lai sasniegtu labākus rezultātus, tu nedrīksti gaidīt, kamēr lietas notiks pašas no sevis, bet tev tām ir jāliek notikt. Ja tu šodien veltīsi divreiz lielākas pūles – atpakaļ saņemsi četrreiz vairāk.

Dvīņi
Uzdevums, kuru tu sev esi uzstādījis, var likties nedaudz biedējošs, bet, ja tev būs ticība saviem spēkiem un ja rīkosies neminstinoties – iznākumā būs lieli panākumi. Tas, kas šobrīd liekas vissarežģītākais, patiesībā ir ļoti viegli sasniedzams.

Vēzis
Kāpēc tevi piemeklē tik liela, visaptveroša veiksme? Kas to lai zina, bet ko gan tas maina? Šobrīd gan mājās, gan darbā līdzcilvēki atbrīvē savu laiku, lai padarītu tavu dzīvi jautrāku. Atbrīvē pats sev laiku un izbaudi to.

Lauva
Tu varbūt arī neesi ieinteresēts tajā, ko ģimene un draugi šodien plāno pasākt, bet tev vajadzētu iesaistīties tik un tā. Šodienas Saules-Marsa saikne nozīmē, ka tevi sagaidīs lielāka jautrība nekā gaidīji. Tas pat varētu dot uzrāvienu tavai mīlestības dzīvei!

Jaunava
Visuma vēstījums tev ir ļoti tiešs: koncentrējies tikai uz to, kas tev padodas. Nav svarīgi, vai tam ir praktisks pielietojums, vai tas tev ienesīs papildu naudu. Galvenais ir tas, lai tu to izbaudītu un gūtu gandarījumu no tā.

Svari
Kur tu vēlētos atrasties un ko tu vēlētos darīt, ja nauda nebūtu galvenais? Apdomājies un jau šodien sāc virzīties pretī mērķim. Ideāla saikne starp Sauli un Marsu dos tev gan pašpārliecinātību, gan enerģiju, lai to pārvērstu realitātē.

Lasi vēl: Kādā pozā guļ tavs suns? Uzzini, ko tas stāsta par viņu

Skorpions
Jā, ir pienākuši grūti laiki, bet nekas tāds, ar ko nevarētu tikt galā. Saulei tuvojoties Skorpiona solārā cikla noslēgumam, tu vari sagaidīt, ka lietas kļūs nedaudz drūmas un pelēkas, bet tas nekas. Pāris dienas no šī brīža viss būs vēl labāk nekā iepriekš.

Strēlnieks
Tev turpmāko 24 stundu laikā nāksies pieņemt sarežģītu lēmumu, bet tāpēc, ka tu bez šaubām zini, kas ir labs un kas slikts, tu to pieņemsi ātri un ar tīri sirdsapziņu. Kā uguns zīme tu nekad nebaidies rīkoties. Apdomājies par sekām ilgtermiņā, varbūt tomēr plānos ir jāveic izmaiņas?

Mežāzis
Tikai strādāt un neatpūsties reti kad ir laba ideja un ja, tu izvēlēsies šo ceļu, vēlāk var sanākt atskatīties un vēlēties, kaut būtu bijis nedaudz mierīgāks. Atrodi veidu, kā citi var izdarīt lietas tavā vietā, un velti laiku atpūtai. Enerģija no nekā nerodas, izgulies!

Ūdensvīrs
Šodienas kosmiskās aktivitātes iedrošina tevi būt atvērtākam gan ar cilvēkiem, kurus satiec individuāli, gan ar cilvēkiem, kurus satiec darbā vai ikdienas gaitās. Tev varbūt jau ir daudz draugu, bet vēl pāris par ļaunu nenāks.

Zivis
Naudas un karjeras jautājumi šobrīd ir zem labvēlīgas kosmosa ietekmes un, ja ir kādas izmaiņas, kuras tev ir jāveic, tad šis tam ir piemērots laiks. Uzņemies iniciatīvu un pierādi visiem, ka tev piemīt ne tikai talants, bet arī ambīcijas.

Avots:

Leave a Comment