Dienas prognoze 1.februārim: esiet gatavi pieņemt svarīgus lēmumus!

Lauva

Atcerieties, ko viņi jums saka. Jauna informācija var mainīt jūsu plānus, taču tā būs uz labu. Šodien nevienam neuzticiet savus noslēpumus un izmantojiet laimīgo iespēju. Pēcpusdienā var pienākt negaidīts kases čeks vai pateicība par kādu pakalpojumu, ko jau iepriekš kādam izdarīji. Mēģiniet pierakstīt savas spilgtās idejas, bet nevienam par tām nestāstiet. Iespējama mīļa interese par savu cilvēku. Nepalaidiet garām savu iespēju. Paturiet to, ko uzzinājāt, noslēpumā.

Jaunava

Nepaļaujieties tikai uz saviem spēkiem. Šodien tev negaidīti palīdzēs tie, uz kuriem nekad neesi domājis, ka varētu paļauties. Iespējams, nāksies risināt vairākas problēmas vienlaikus, taču centies neatteikt tiem, kas tev palīdz. Pēcpusdienā ieklausies savā intuīcijā un nepretojies pārmaiņām. Pavisam drīz tu pats redzēsi, kādu prieku vai labumu tie tev sagādās. Neatsaki tiem, kas tev lūdz palīdzību. Pievērsiet uzmanību savai ģimenei. Rūpējies par ātru problēmu risināšanu.

Svari

Brag, tas ir noderīgi. Mūsdienās palielinās iespēja ne tikai izpausties, bet arī piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Ja jau sen vēlies dalīties ar ideju, dari to. Priekšnieki novērtēs teikto, tāpat kā domubiedri un draugi, taču nevajadzētu par šo ideju stāstīt saviem mīļajiem – iespējams, viņi to vienkārši nenovērtēs. Uzticies savai intuīcijai. Parādi savu erudīciju. Priekšā ir randiņš.

Skorpions

Ļaujiet sev būt nedaudz slinkam. Šodien jūsu idejas būs pretrunā viena otrai, un apkārtējie ļoti novērsīs jūsu uzmanību no jūsu darba. Neatsakieties no ceļojuma vai ceļojuma. Šajā dienā tie dos jums vairāk labuma, nekā jūs domājat. Uz priekšnieku labvēlību labāk necerēt: veltiet šo dienu romantikai un pievienojiet savai dzīvei nelielu piedzīvojumu. Uzņemieties risku. Ļaujiet sev vājumu. Ļaujiet emocijām nedaudz atdzist.

Strēlnieks

Esiet pozitīvs: šodien daudz kas jums paies kā pulkstenis, un jūsu lolotā vēlme var piepildīties visnegaidītākajā veidā. Kolēģi jūs atbalstīs, tāpat kā draugi, bet ar jūsu otro pusīti var rasties neskaidrības. Lai izvairītos no konfliktiem, koncentrējieties uz darbu. Vakarā tevi var uzaicināt uz randiņu vai uz vietu, kur ir daudz cilvēku. Ļaujieties piedzīvojumiem. Neņemiet pie sirds to, ko citi jums saka. Neatsakies no nepilna laika darba. Esi radošs.

Lasi arī: Četri zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri pēc 1. februāra sāks visu darīt pareizi – tas novedīs pie panākumiem

Lasi arī: Dzīve apgriezīsies par 180 grādiem: no 2024. gada viņus gaida septiņi laimes gadi. Pārbaudiet, vai esat sarakstā

Mežāzis

Diena atnesīs tev pozitīvas ziņas un pārmaiņas, ja novērsīsi domas no rutīnas un darīsi lietas, kas tev patīk. Pievērsiet pietiekami daudz uzmanības savai Vese***ai un nesteidzieties izmēģināt kaut ko, par kuru šaubāties: pastāv liela gremošanas traucējumu un saindēšanās iespējamība. Dienas pirmajā pusē sagaidi svarīgus jaunumus, otrajā – pārsteigumu no ģimenes, kas uzmundrinās vēl ilgi. Izvairieties no aizdomīga ēdiena. Problēma tiks atrisināta. Esi radošs.

Ūdensvīrs

Lieliska diena, lai izpaustos radošumā vai apmeklētu nepazīstamu vietu. Tava zinātkāre šodien ļaus viegli atrisināt kādu mulsinošu situāciju vai palīdzēt to izdarīt citiem. Uzņemieties eksperta lomu. Padomi, ko dosit citiem, būs noderīgi. Līdz vakaram romantiskās attiecībās iespējams negaidīts pavērsiens, sagādājot prieku. Tev veiksies. Viss atrisināsies ātri un skaisti. Romantisks pavērsiens ir tepat aiz stūra.

Zivis

Ir pienācis laiks izkļūt no ēnas un skaļi paziņot par sevi. Šodien tavus sasniegumus novērtēs ne tikai priekšnieki, bet arī tie, kuru viedoklis tev rūp. Šodien noliec rutīnas darbus malā: pastāvīgi būsi apjucis un diez vai izdosies izvairīties no to atkārtošanas. Dienas pirmajā pusē iespējams ceļojums, otrajā ļoti noderīga un patīkama būs komunikācija ar mīļajiem. Draugi atbalstīs. Izklaidējieties un atpūtieties. Gaidāms jautrs un radošs pavērsiens.

Leave a Comment