Dienas prognoze 24.martam: saudzējiet sevi!

Lauva

Šodien sastapsies ar šķēršļiem tur, kur vismazāk gaidīji. Būs jārīkojas ātri, pirms problēma izaugs neticamos apmēros. Ja nevarat tikt galā pats, nevilcinieties lūgt palīdzību.

Jaunava

Šodien Jaunavu pārņem skumjas domas, un apkārtējie ir neticami kaitinoši. Lai nesabruktu un neiekristu melanholijā, meklē veidu, kā sevi uzmundrināt – pastaigājies, dari kaut ko, kas tev patīk, noskaties labu filmu.

Svari

Svētdien Svariem labāk palikt mājās un atlikt plānotos ceļojumus – zvaigznes brīdina par lielu negadījumu risku. Bet, ja nav iespējams palikt savā valstī, nekādā gadījumā nevajadzētu braukt, izmantot sabiedrisko transportu.

Skorpions

Šodien Skorpions ir aizņemts un aktīvs, un tas ir ļoti noderīgi – jums ir “jāiztīra aste” un jāpabeidz vecās lietas. Taču neaizmirstiet, ka ir nepieciešama arī atpūta, un atlikušo dienas daļu veltiet patīkamai komunikācijai.

Strēlnieks

Šajā dienā Strēlnieks nespēs baudīt mieru un klusumu – samierinies ar to, neko nevar mainīt. Jūsu mīļajiem ir uzkrājušās pretenzijas pret jums, un nevar teikt, ka tās ir nepamatotas. Jums būs jāuzklausa viss, ko viņi jums vēlas pateikt, un jāpieliek pūles, lai atjaunotu mieru.

Lasi arī: Andžela Pērla: Kādas dzīves jomas ietekmēs Merkura retrograds un kam vajadzētu sagatavoties 2024. gadā?

Mežāzis

Kopumā diena ir labvēlīga, un, lai to nesabojātu, Mežāžiem nevajadzētu pārslogot sevi ar lietām un sākt jaunus projektus – viņiem nepietiks spēka visam. Nodarbojieties tikai ar to, kas ir steidzams, un atlikušo laiku veltiet atpūtai.

Ūdensvīrs

Svētdien Ūdensvīriem vajadzētu dot smadzenēm atpūtu. Pat nemēģiniet atrisināt nopietnas problēmas; jūs tik un tā nevarēsit koncentrēties. Dariet lietas, kurām nepieciešama radoša pieeja, strādājiet sava prieka pēc vai vienkārši atpūtieties.

Zivis

Šodien ir vieglāk nokaitināt Zivis nekā parasti. Jums ir tendence pārspīlēti reaģēt uz jebkādiem komentāriem, un kritika un nelūgti padomi, pat ja tie nav adresēti jums, var pārvērst jūs par niknumu. Lai “nelauztu mežu”, mēģiniet distancēties no visa, kas notiek jums apkārt.

Leave a Comment