Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 14. martam

Lauva

Ja vēlaties pārmaiņas, jums ir jāatbrīvo tām vieta. Ir pienācis laiks izmest miskasti, atvadīties no cilvēka, no kura ir tikai negatīvs. To visu darot, Lauvas jutīsies atviegloti.

Jaunava

Diena paliks atmiņā ar patīkamiem negadījumiem, sakritībām. Droši vien tikšanās ar veciem draugiem. Jums ir garīgi jāatgriežas pagātnē, jāizvērtē, lai saprastu, kā rīkoties.

Svari

Parasta diena, kas paies nemanot. Daži zīmes pārstāvji var saņemt labas ziņas par karjeru un finansēm. Ar sievietēm būs vieglāk atrast kopīgu valodu nekā ar vīriešiem.

Skorpions

Esiet skrupulozs jautājumos, kas saistīti ar darbu. Pastāv risks pieļaut nelabojamu kļūdu. Otrdiena būs ļoti saspringta komunikācijas ziņā. Visticamāk, jums būs jāaizstāvas pret uzbrukumiem. Centies nezaudēt savaldību, atbildi skarbi, bet mierīgi.

Strēlnieks

Diena ir ideāla saziņai, kontaktu veidošanai, randiņiem. Jāzvana draugiem un radiem, jānoskaidro, kā iet, jāparunā par personiskām tēmām. Var būt interesanti piedāvājumi. Esiet uzmanīgi ar elektroniskām iekārtām! Šodien īpaši viegli lūst, tiecas krist.

Mežāzis

Darbinieku zvanu un jautājumu dēļ būs grūti koncentrēties darbam. Mežāži ir diezgan nervozi, taču viņi savāks sevi un ieies ierastajā darba ritmā. 14. martā nav ieteicams nodarboties ar naudu: aizņemties, atmaksāt parādus, veikt noguldījumus. Saziņa ar mīļoto palīdzēs atpūsties un novērst uzmanību no aktuālām problēmām.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var izjust greizsirdību, aizdomas, ka ar partneri kaut kas nav kārtībā. Mums vienkārši par to jārunā. Pārbaudes, skaļas apsūdzības radīs skandālu. Ir svarīgi nelietot alkoholu. Cīņa ar sliktiem ieradumiem būs veiksmīga.

Zivis

Lietā, kas, šķiet, ir nonākusi strupceļā, būs progress. Netērējiet laiku runāšanai. Aizveriet vecos jautājumus, kamēr ir iespēja. Romantiku un tikšanās ar radiem labāk pagaidām atlikt.

Leave a Comment