Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Mīlestība ir viena no vissvarīgākajām mūsu dzīves jomām. Panākumi mīlestībā nereti mūs iedvesmo jauniem sasniegumiem un dod motivāciju darbā, radošumā. Zvaigžņu speciālisti stāstīja, kāda šī nedēļa būs dažādu zīmju pārstāvjiem mīlas sfērā.

Kopumā nedēļā no 13. līdz 19. datumam tiek veicināta jebkura iniciatīva, tāpēc, ja jau sen gaidīji iespēju apliecināt savu mīlestību vai atrisināt sarežģītus ģimenes jautājumus, šo septiņu dienu laikā vari spert kādu drosmīgu soli. Diemžēl labāk sākt aktīvi darboties tuvāk trešdienai-ceturtdienai. Pirmās dienas labāk veltīt biznesam un vienatnei, taču tas nav raksturīgs visām zīmēm. Apziņas spēks palīdzēs jums mainīt savu dzīvi uz labo pusi un atrast mīlestību . Tieši viņa darbosies kā katalizators laimes atrašanai.

 

Auns

Venera no 16. marta sāks dot Aunam daudz veiksmes esošajās attiecībās. Nedēļas otrā puse ir lielisks laiks romantiskām tikšanām un mīlestībai, kā arī dvēseles radinieka, apslēptu talantu atrašanai, jūtīgu jautājumu risināšanai un atpūtai ar ģimeni un bērniem. Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka tagad Auniem sākas laiks, kurā viņi var satikt mīlestību no pirmā acu uzmetiena.

Vērsis

Vērsis smaidīs mīlestība veiksmi. Ja pozitīvas pārmaiņas mīlas sfērā neienāks nedēļas vidū, tad būs jāizmanto padomi, kā iedzīvināt nepieciešamos notikumus. Vērsis spēs stiprināt attiecības, ja samierināsies ar visām pretrunām un dosies pretī mīļotajam. Varbūt ir pienācis laiks mainīt savu personīgo stratēģiju mīlestībā. Mums ir jāuzskata par pašsaprotamu faktu, ka mīlestība izvirzās priekšplānā.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Dvīņi

Dvīņi mīlas sfērā un attiecībās ar cilvēkiem kopumā, pagaidām jums vajadzētu būt uzmanīgiem. Iespējama maldināšana un pazemināts godīguma līmenis no citu puses. Zīlēšana par meliem palīdzēs diagnosticēt godīguma trūkumu konkrētā cilvēkā. Mazināsies strīdu iespējamība ar mīļoto. Negatīvu situāciju saasināšanās iespējama egoisma, spītības un nevēlēšanās sadzirdēt partneri dēļ. Ja no tā izvairies, tad nedēļa paies labi.

Vēzis

Vēžiem attiecībās būs viegli. Zvaigžņu speciālisti joprojām iesaka strādāt pie sevis un kontrolēt emocijas, lai uzturētu un stiprinātu attiecības. Ikvienam, kurš jau ir precējies un kuram ir izdevies radīt bērnus, jāatceras laimīgas ģimenes dzīves noslēpumi. Nākamā nedēļa ir labākais laiks, lai apkopotu savas domas un pārrunātu visas pāra nesaskaņas un pretrunas. Veiksmīgais periods pienāks, domājams, 15.-16.martā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment