Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 2. martam

Lauva

Izmantojiet savu laiku, mācoties, mācoties vai attīstot jaunas prasmes. Padariet dienu pēc iespējas racionālāku, šodien tam ir visas iespējas. Mājās savas tiesības uz autonomiju ieteicams aizstāvēt sava iecienītā krēsla vai savas istabas ietvaros. Neļaujiet ģimenes locekļiem sēdēt uz jūsu galvas.

Jaunava

Palutiniet sevi ar nelielu dāvaniņu vai iegādājieties kaut ko, kas nepieciešams līdzi paņemšanai mājās. Šodien noderēs jebkurš ieguvums. Iespējams, ka nāksies labot citu cilvēku kļūdas, kas prasīs daudz laika. Uztveriet to filozofiski, neļaujiet apstākļiem sabojāt jūsu garastāvokli.

Svari

Jūsu raksturīgo nosvērtību un nosvērtību pārbaudīs vieglprātīgi cilvēki. Viņi centīsies jūs maldināt, tāpēc esiet uzmanīgs pat pret sīkumiem. Nevajag mocīt aizdomās un neizgāz savu aizkaitinājumu uz citiem, nopietns kaitējums nav gaidāms.

Skorpions

Labs laiks, lai iztīrītu vecās lietas un aizmirstu par daudzām no tām. Droši atdodiet vai izmetiet drēbes, traukus, kas jums nepatīk, izvelciet atkritumus no skapjiem, sakārtojiet lietas ar cilvēkiem, kuri to jau sen gaidījuši, paņemiet kaķi vakcinācijai.

Strēlnieks

Pavadiet dienu atpūtai: ejiet vannā ar aromātiskajām eļļām, pasūtiet gardas maltītes, ieslēdziet mūziku, ierobežojiet tālruņa zvanus. Jāpapildina enerģijas rezerves, jāmēģina to darīt vienatnē vai mīļotā sabiedrībā. Atlikt visas nopietnās lietas.

Mežāzis

Radoša pieeja jebkuram biznesam šodien izglābs Mežāzis no izmisuma un garlaicības. Svarīgus jautājumus labāk risināt pašiem, bet ne steigā. Tas nav ļoti biedējoši, ja daži plāni ir jāpārskata, jums būs laiks visu izdarīt, ja neuztraucaties velti.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

Ūdensvīrs

Tu šodien pārspēsi visus ar savu šarmu, kļūsi par uzmanības centru darbā un uzņēmumā. Neatturieties no pārmērīgām brīvībām, jūsu reputācija var būt apdraudēta, un tagad nav ieteicams pieļaut tenkas par sevi

Zivis

Emociju iespaidā šodien vari pateikt daudz nevajadzīgu lietu, ko vēlāk nožēlosi. Tāpēc mēģiniet pēc iespējas mazāk sazināties ar jums nepatīkamiem cilvēkiem un kopumā izvairieties no saspringtām tēmām. Ieslēdz savu auksto prātu, centies vairāk atpūsties, nepievērs uzmanību ārējiem apstākļiem.

Leave a Comment