Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

Marts mums visiem būs grūts mēnesis. Vismaz pirmajā pusē noteikti. Pašreizējais planētu novietojums ir tāds, ka visi būs aptuveni vienlīdzīgi. Tomēr zvaigžņu eksperti ir identificējuši dažas pazīmes, kas var tikt uz priekšu un kļūt veiksmīgākas nekā pārējās.

Visums martā centīsies palīdzēt jums un man izdarīt pareizo izvēli dzīvē . Šis ir ļoti svarīgs laiks, kurā nevar nepamanīt svarīgus negadījumus. Tici sev un dari to, kas ir pareizi.

Auns

Pirmkārt, ir vērts atzīmēt faktu, ka Aunam martā būs daudz lielāka enerģijas pieplūde nekā citiem cilvēkiem. Iemesls ir tāds, ka Venēra uz tiem gandrīz neietekmē. Laikā, kad visiem apkārtējiem būs grūti uzsākt jaunu biznesu un pat tikai no rīta piecelties no gultas, Auns spēs palikt aktīvs un sasniegt savus mērķus daudz ātrāk nekā lielākā daļa apkārtējo cilvēku.

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka jums ir jāizmanto brīdis, lai uzlabotu karmu. Lai to izdarītu, Aunam ir jānovirza liekā enerģija, lai palīdzētu citiem. Ja kādam tiešām nepieciešams atbalsts, labāk to sniegt.

Paaugstināta enerģija salīdzinājumā ar citiem cilvēkiem nozīmē, ka nogaidošā attieksme ir steidzami jāmaina uz uzbrūkošu. Īpaši tas attiecas uz mēneša pirmo pusi. Pretējā gadījumā Auns var zaudēt iespēju ātri gūt panākumus.

Skorpions

Skorpioni ir laimīgākie cilvēki 2023. gada trešajā mēnesī. Gan Merkurs, gan Venēra viņiem nav noteicošās planētas kopējās veiksmes ziņā, taču salīdzinoši spēcīgais Marss Dvīņos viņiem ir ļoti svarīgs. Šis būs piemērots brīdis, lai izmantotu konkurentu un konkurentu vājās puses, lai izvirzītos vadībā.

Skorpioniem labāk visas lietas darīt režīmā “lēni, bet noteikti”. Steiga viņiem var maksāt panākumus, tāpēc vēlams lietas plānot laikus. Saskaņā ar prognozēm marts būs pamatu un pamatu veidošanās laiks turpmākajiem panākumiem mīlestībā un biznesā.

Lasi arī: Kā sagaidīt pavasari, lai tas izdotos labi: padomi katra zvaigznāja pārstāvim

Lai nepazaudētu šo svarīgo priekšrocību pār citiem cilvēkiem, ir svarīgi izvairīties no baumu, melu un liekulības izplatīšanas no jūsu puses, jo tas var kļūt par klupšanas akmeni Skorpiona cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem veiksies finanšu sektorā, un kopumā viņi spēs saprātīgi novērtēt savas iespējas, pieņemt pareizos lēmumus. Jā, viņi šajā jomā var saskarties ar spēcīgu pretestību, taču viņi varēs darīt to, ko citi cilvēki nevar – mācīties no visām grūtībām un neveiksmēm.

Lai saglabātu veiksmi, zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekiem izvairīties no pašapmierinātības un impulsivitātes. Šie cilvēki spēs saprātīgi novērtēt savas iespējas, kā arī izkļūt no tā, visas krīzes situācijas risinot sev par labu. Viņiem būs nepieciešama neliela objektivitāte un vēlme virzīties uz priekšu neatkarīgi no tā.

Atcerieties šī mēneša labvēlīgākās un  bīstamākās dienas, lai katrai no tām pareizi izplānotu savas lietas. Eksperti novēl labi pavadīt laiku neatkarīgi no Zvaigznāja zīmes, tuvākajiem mērķiem un vispārējo noskaņojumu.

COMMENTS

Leave a Comment