Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 27. februārim

Lauva

Labs periods, lai atklātu savu miera nesēja dāvanu. Varbūt tas noderēs visnegaidītākajā brīdī: novērst strīdu starp draugiem, darboties kā šķīrējtiesnesim neskaidrā situācijā. Diena ir labvēlīga jebkādām aktīvām aktivitātēm un sportam, dodieties uz fitnesu.

Jaunava

Jaunavas var justies nevietā, mijiedarbojoties ar citiem. Ja iespējams, savaldi emocijas, pretējā gadījumā pastāv risks strīdēties par niekiem. Ar jebkāda veida grūtībām ieteicams nevis iet uz priekšu, bet būt elastīgam. Neuzņemieties daudzas lietas, jūsu enerģija tagad ir gandrīz nulles līmenī.

Svari

Šodien jūs burtiski pārplūstat ar jaunām idejām. Izmantojiet šo spēju savā labā: satieciet draugus, iesakiet iniciatīvas darbā, pārdomājiet savu dzīvesveidu. Šī diena ir vispiemērotākā jebkuriem jauninājumiem.

Skorpions

Lai paziņas un tuvi cilvēki tev šodien nepārmestu bezjūtību, centies savaldīt savu aizkaitinājumu un iejūtīgāk reaģēt uz citu problēmām. Ja nav vēlmes kādam palīdzēt, nedodiet nepatiesas cerības un tukšus solījumus. Pievērsiet uzmanību saviem vārdiem jebkurā situācijā.

Strēlnieks

Šodien Strēlniekiem ļoti drudžaina diena. Jebkurš mēģinājums atjaunot kārtību mājās vai darbā ir lemts. Necenties izpatikt visiem, tā nav tava vaina. Ierobežojiet savu sociālo loku, neplānojiet nopietnas lietas. Tāpat labāk ir noraidīt naudas aizdevuma pieprasījumus, maz ticams, ka šie parādi jums tiks atdoti.

Mežāzis

Jūs šodien esat iedzinējos: lai ko jūs darītu, veiksme ir garantēta. Jūtieties brīvi īstenot ilgtermiņa plānus, nebaidieties no neveiksmēm. Pēcpusdienā ieteicama pēc iespējas lielāka komunikācija: parādīsies labas ziņas par senu paziņu, iespējama romantiska tikšanās.

Lasi arī:Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Ūdensvīrs

Labs laiks mājas remontdarbu uzsākšanai vai jaunu mēbeļu iegādei. Šodien ir iespējami strīdi vai nesaskaņas ar kādu, ko pazīstat, tāpēc mēģiniet savaldīt sevi. Nosvērtība ir jūsu labākais ierocis cīņā pret ļaundariem.

Zivis

Būsi uzaicināts uz ballīti vai kāda projekta pirmizrādi, kuru apmeklējot iespējams naudas kaitējums. Iespējams, Tev tiks piedāvāts kāds cits pašattīstības kurss vai arī nav zināms ziedojums, kam par labu. Padomājiet par to, vai vēlaties tajā piedalīties un šķirties no diezgan lielas summas.

Leave a Comment