Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Pateicoties iknedēļas sieviešu zvaigžņu prognozei, uzzināsi, kādas pārmaiņas un briesmas nesīs nākamā nedēļa. Zvaigžņu eksperti dažādu zīmju pārstāvjiem stāstīja, ko sagaidīt un kā pārvarēt problēmas un grūtības.

Merkurs turpina tiekties pēc Venēras, tāpēc, lai arī nedaudz novēloti, tomēr šonedēļ ieiet Zivju zīmē. Tas notiks 2. martā. Šajā zīmē planēta jūtas vissliktāk. Arī Venēra Aunā ir negatīva un vāja, jo līdz šim viņai izdevies iegūt tikai nedaudz enerģijas. Tas nozīmē, ka tuvojas vēl grūtāki laiki nekā pagājušajā nedēļā. Daudzu dāmu liktenis mainīsies, un ne uz labo pusi.

Sieviete Auns

Merkurs ļoti negatīvi ietekmēs skaisto Aunu. Viņu panākumus var samazināt līdz nullei. Īpaši tas attiecas uz mīlestības jomu. Patiešām, vājās planētas dēļ šīs meitenes un sievietes zaudēs daiļrunības dāvanu. Sazvērestības un rituāli laimīgai laulībai var daļēji atrisināt problēmu, taču zvaigžņu eksperti iesaka pievērsties citai jomai. Neskatoties uz to, ka nevienai planētai nav norādīta retrogrāda kustība, Auns joprojām var vēlēties ceļot pagātnē, garīgi atgriezties un labot dažas kļūdas. Jums nevajadzētu tur palikt ilgi.

Sieviete Vērsis

Grūtos brīžos skaistajam Vērsim nevajadzētu klausīties viņu intuīcijā un rīkoties pēc nojauta. Tagad noteikti nav īstais laiks uzņemties visdrosmīgāko plānu īstenošanu. No otras puses, nevajadzētu atkāpties apstākļu spiesti, lai nezaudētu savu veiksmi. Šīs zīmes sievietes spēs īstenot sapni, ja būs atbildīgas un mēreni uzstājīgas. Uzmanība, atturība un disciplīna ir Vērša nepieciešamākās īpašības. Nedēļā no 27. februāra līdz 5. martam tieši šīs īpašības palīdzēs sasniegt to, ko vēlies.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara: atjauno savu enerģiju

Sieviete Dvīņi

Neatkarīgi no tā, cik ļoti Merkura ietekmei ir tendence atpūsties un doties ēnā no 2, Dvīņu sievietēm vajadzētu pareizi novērtēt situāciju. Tagad nav retrogrādu planētu, tāpēc pat grūtības nevar apturēt šīs sievietes, bet tikai tad, ja viņas atbrīvojas no  ieradumiem, kas viņām atņem enerģiju. Šis nav labākais laiks pašpārbaudei. Tagad ir absolūti neiespējami ienirt domās par pagātni, pretējā gadījumā var sākties ļoti depresīvs periods, un sliktas domas nogalina jebkuras sievietes veiksmi un skaistumu.

Sieviete Vēzis

Šīs Ūdens zīmes sievietēm jāatceras par rakstura iezīmēm, kas visvairāk piesaista laimi. Ir svarīgi tās izkopt sevī un katru dienu censties sevi padarīt labāku. Ja šīs zīmes pārstāvji izstaro spēku, pārliecību un šarmu, tad izredzes gūt panākumus jebkurā dzīves jomā ievērojami palielināsies, neskatoties uz divu galveno planētu vājumu. Tomēr zvaigžņu eksperti iesaka skaistajiem Vēžiem netērēt enerģiju niekiem un būt skeptiskiem pret apšaubāmiem priekšlikumiem, kas sola panākumus. Visticamāk, tā būs krāpniecība.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment