Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 4. februārim

Auns

Šodien jebkura intelektuāla darbība nāks par labu. Sestdien Auni ir atvērti jaunai informācijai, viņu noskaņojums ir optimistisks, viņus nenovērš svešas domas. Lielisks laiks sevis izglītošanai.

Vērsis

Izvairies no lieliem pirkumiem, diena ir nelabvēlīga tēriņiem. Šodien jūs riskējat iegūt kaut ko tādu, kas jūs uz īsu brīdi iepriecinās, ātri salūzīs, pasliktināsies vai vienkārši izkritīs no labvēlības. Un arī nevajadzētu eksperimentēt ar izskatu, izvēlieties citu dienu, lai apmeklētu salonu.

Lasi arī: Kā izvēlēties amuletu pēc dzimšanas datuma

Dvīņi

Ģimenes Dvīņiem nedēļas beigās radīsies kāds pārpratums ar partneri. Iespējams, abpusēja neapmierinātība ilgs vairākas dienas, un, ja neizrādīsi elastību un vēlmi iet uz kompromisu, tā var izvērsties konfliktā. Un vientuļajiem Dvīņiem nevajadzētu rēķināties ar nopietnām attiecībām ar kādu no jaunajām paziņām – pavisam drīz sapratīsi, ka tās nav vajadzīgas ne tev, ne šim cilvēkam.

Vēzis

Šajā dienā par sevi atgādinās nepadarīti darbi, kurus izdevās aizmirst. Jums būs jāpavada laiks, mēģinot tikt galā ar visām “astēm”, kuras nevarat atlikt uz vēlāku. Un arī mēģināt samaksāt visus uzkrātos rēķinus.

Turpinājums nākošajā lapā… 

Leave a Comment