Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 4. februārim

Lauva

Palielinās traumu risks. Trenažieru zāle, slidotava, ekstrēmi braucieni un citas bīstamas aktivitātes ir jāatliek uz vēlāku laiku. Ja esat aizņemts ar remonta vai celtniecības darbiem, paņemiet brīvu dienu. Arī šodien nav ieteicams braukt.

Jaunava

Veltiet dienu baudai un izklaidei. Dariet to, kas jums visvairāk patīk – atpūtieties, pastaigājieties, aiciniet ciemiņus vai dodieties uz kino, teātri, restorānu. Jūs varētu padomāt par sava garderobes atjaunināšanu vai skaistumkopšanas salona apmeklējumu.

Svari

Šodien vari piedzīvot šaubas, tev būs grūti pieņemt lēmumu. Droši jautājiet padomu, palīdzību. Vienkārši sazinieties ar cilvēkiem, kuri ir kompetenti jūs interesējošā tēmā, neizvēlieties padomdevējus pēc principa “kurš ir tuvāk”.

Skorpions

Ja šajā dienā vēlies mainīt situāciju, iegūt jaunu pieredzi vai kā citādi atslābināties, nepretojies šai vēlmei. Pretējā gadījumā vienmuļība drīz pārvērtīsies depresijā un melanholijā, un tas nav tālu no depresijas.

Strēlnieks

Šajā dienā iespējama spriedze attiecībās ar priekšniecību. Ne tik sen jūs pieļāvāt kļūdu, bet gļēvi cerējāt, ka neviens to nepamanīs. Bet tomēr tas notika, un mēģiniet atrast cienīgus argumentus savai aizsardzībai.

Mežāzis

Izvairieties no greizsirdības uzliesmojumiem un, ja šaubu tārps jūs joprojām vajā, mēģiniet to vismaz noslēpt no sava partnera. Mīļotais pret tevi ir godīgs, un aizdomas viņu tikai aizvainos. Un vientuļiem Mežāžiem nevajadzētu ignorēt pretējā dzimuma pārstāvju uzmanības pazīmes. Jūs riskējat palaist garām savu iespēju maksimāli izmantot savu personīgo dzīvi.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecinās par nenovēršamu veiksmi jūsu personīgajā dzīvē

Ūdensvīrs

Zvaigznes sola veiksmi komandējumos un sarunās. Šodien tava pārliecināšanas un šarma dāvana darbosies ar pilnu jaudu. Un arī diena ir labvēlīga apģērbu iegādei un skaistumkopšanas salonu apmeklēšanai.

Zivis

No rīta noskaņojums nebūs līdzvērtīgs, taču nevajag ļauties melanholijai un slinkumam. Ja izdosies aizdzīt skumjas domas, atlikušo dienas daļu pavadīsi pacilātā noskaņojumā un būs laiks visam, ko šai dienai esi ieplānojis.

Leave a Comment