Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 7. martam

Auns

Jums ir tendence rīkoties impulsīvi un, pieņemot lēmumus, vadāties pēc savām ambīcijām un “es gribu”. Nepareizs patiesā stāvokļa novērtējums citā laikā var sagādāt lielas nepatikšanas. Bet ne šodien. Reakcijas ātrums palīdzēs gūt panākumus. AUNS Otrdienas, 7. marta, horoskops iesaka atturēties no kritikas un kodīgiem jokiem. Tāpat jābūt uzmanīgiem ar asiem instrumentiem. Traumas nav izslēgtas.

Vērsis

Horoskops Vērsim neparedz neko neparastu. Otrdiena būs klusa. Jūs varat smagi strādāt vai veltīt laiku atpūtai. Laiks pabeigt iesāktos darbus, sastādīt darba grafiku un sākt sakārtot lietas mājā.

Lasi arī: Lai pārbaudītu, vai māja ir noskausta, vajadzīgs tikai sāls un ūdens

Dvīņi

Jums var rasties grūtības biznesā zemas efektivitātes un izklaidības dēļ. Neļaujiet savam slinkumam. Neatrisinātās lietas mēdz uzkrāties, tāpēc iesākto labāk pabeidz, pieliekot gribas piepūli. Arī otrdien Dvīņiem nav ieteicams uzņemties jaunu projektu. Ir lietderīgi izstrādāt negatīvās rakstura īpašības, lai tās netraucētu nākotnē.

Vēzis

Vēžus gaida auglīga, interesanta diena. Jūs esat atjautīgs, izlēmīgs, sabiedrisks, viegls. Nav izslēgts neplānots ceļojums, iepazīšanās uz ielas. Mentāli paies vakars sieviešu kompānijā. Saziņa ar vīriešiem tiks pārtraukta, jūsu vārdi var tikt pārprasti un aizvainoti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment