Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 8. martam

Lauva

Ne vienmēr viss notiek pēc plāna. Laika gaitā kļūs skaidrs, ka viss, kas šodien notika, ir uz labu. Uzņemšana būs veiksmīga. Pavadi laiku ar draugiem, radiem. Zvaniet kādam attālam radiniekam. Saruna var mainīt jūsu uzskatus par dažām lietām, veicināt harmoniju dvēselē.

Jaunava

Lieliskas iespējas veidot attiecības ar ienaidniekiem. Pēc atklātas sarunas kļūs skaidrs, ka strīds radās stulba negadījuma dēļ. Manā personīgajā dzīvē valda kaislības. Iespējami karsti randiņi, mīlestības zvēresti. Pārāk spēcīgas emocijas var izspēlēt nežēlīgu joku. Turiet galvu augšā un domājiet par nākotni.

Svari

Acīmredzot dienu gribas pavadīt mierīgi un patīkami. Nelielas problēmas var satraukt. Pārmērīga trauksme un uztraukums darbosies kaitinoši. Pieejiet izaicinājumiem ar entuziasmu. Jūs varat vērst situāciju sev par labu un gūt labumu. Personīgajā dzīvē var rasties sadursmes. Svariem jābūt uzmanīgākiem pret savu partneri.

Skorpions

Šodien Skorpioniem vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā un uzminēt savu nākotni. Ģimenes dzīvē iespējams interešu konflikts. Ja nesavaldīsi sevi, būs skandāls un šķiršanās. Komunikācija ar cilvēkiem nesanāk. Pavadi 8. martu sev par labu, atpūties, aizej ar partneri uz kino vai citu vietu, kur sarunas ir liekas.

Strēlnieks

Negaidītu piedāvājumu un elpu aizraujošu ziņu diena. Strēlnieku sievietēm tiks pievērsta liela uzmanība. Labvēlīgs laiks, lai strādātu pie savas sievišķības. Vīriešiem svarīgi lietas nesasteigt, bet gan soli pa solim sistemātiski sasniegt mērķi.

Mežāzis

Tātad jūs nevēlaties veikt ikdienas pienākumus, bet bez tiem nav iespējams veikt lielu darbu. Pielieciet pūles, lai visu izdarītu laikā. Karsta kāju vanna palīdzēs mazināt nogurumu. Mežāži var saņemt negaidītu dāvanu no svešinieka.

Lasi arī: Lai pārbaudītu, vai māja ir noskausta, vajadzīgs tikai sāls un ūdens

Ūdensvīrs

Uzkrāj popkornu. Notikumi attīstīsies strauji un bez jūsu tiešas līdzdalības. Interesanta un viegla diena. Kases čeki ir izslēgti.

Zivis

Galvenais nepakļauties provokācijām. Šodien jūs esat ienaidnieku redzeslokā, kuri vēro katru soli un elpu. Turies tālāk no šādiem cilvēkiem. Pulciniet sev apkārt līdzīgi domājošus cilvēkus. Personīgajā dzīvē valdīs savstarpēja sapratne. Saruna ar mīļoto var palīdzēt nomierināties un atpūsties.

Leave a Comment