Tas jātur noslēpumā: dzīves gudrība 8 padomos

Ir dažas lietas, kuras nevajadzētu nevienam stāstīt. Tas palīdzēs saglabāt enerģijas līdzsvaru. Bioenerģijas jomas eksperti pateiks, ko labāk paturēt noslēpumā.

Centieties ievērot ne tikai šos astoņus gudros padomus, bet arī  garīgos likumus, kas palīdzēs mainīt jūsu likteni un mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi. Centieties vienmēr un visur ievērot šos noteikumus, jo tas ir vienīgais veids, kā uz visiem laikiem saglabāt veiksmi sev blakus.

Nerunājiet par algu un parādiem

Nevajadzētu runāt par algu: pastāvīgas runas par naudu rada iespaidu par cilvēku, kurš ir augstprātīgs vai pelna pārāk maz, tātad vājš un nabags.

Arī parādus vislabāk turēt noslēpumā, jo citiem var rasties jautājums, kas tad īsti ir šis cilvēks. Ja viņam ir daudz parādu, cilvēki to var uztvert kā bezatbildību.

Nelielies ar saviem sasniegumiem

Ir lietas, ko visi redz – mašīna, māja, kvalitatīvs apģērbs. Ir sasniegumi, kurus var just un redzēt tikai tas, kurš tos paveicis – tās ir psiholoģiskas un garīgas uzvaras.

Lasi arī: Ko nekad nevajadzētu prasīt no Visuma

Katram cilvēkam ir iekšēja cīņa. Kāds to ātri uzvar, bet kāds cieš gadiem vai gadu desmitiem. Par šādām uzvarām nav vērts runāt, jo citiem tās var nebūt lielas vērtības, un viņu nejaušā reakcija var likt šiem sasniegumiem izgaist pašam cilvēkam.

Nerunājiet par tālejošiem plāniem

To, ka nevienam nedrīkst stāstīt par saviem plāniem, ir dzirdējuši daudzi. Grandiozus nākotnes plānus labāk neizraidīt ārpasaulei, jo tie var salūzt. Apkārtējiem cilvēkiem absolūti nav jāzina, ko jūs domājat.

Pat attiecībās ar vecākiem un dvēseles radiniekiem dažreiz jums ir jābūt uzmanīgiem. Psihologi stāsta, ka dalīties ar plāniem dažkārt ir bīstami, jo cilvēki sāk paust savu viedokli un inficējas ar negatīvismu, kas rada šaubas un bailes.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment