Divu zodiaka zīmju dzīve sabruks jau ziemas beigās

Liktenis pārbaudīs viņu izturību.

Astrologi ir nosaukuši divas zodiaka zīmes, kuras jau šīs ziemas beigās var saskarties ar nepatīkamām dzīves situācijām, kas tās iedzīs depresijā.

Vērsis

Vēršiem nebūs viss tā, kā viņi paši ir plānojuši. Plāni sabruks, tuvinieki aizstāvēs savu viedokli un ne visā jums piekritīs, partneris var norādīt jums uz durvīm un vairs nebūt kopā ar jums, bet konflikti darbā var novest pie atlaišanas.

Šis jums būs grūts periods, kad viss izkritīs no rokām. Jums var šķist, ka visa pasaule ir pret jums. Šī iemesla dēļ jūs var piemeklēt ilgstoša depresija. Meklējiet palīdzību pie speciālista, lai izvairītos no vēl negatīvākām sekām.

Lasi vēl: Skaistules zāmijas: 10 iemesli, lai iegūtu šo augu mājā

Auns

Auni ir pieraduši visā uzvarēt, taču tuvākajā laikā liktenis jūs nostādīs tādos apstākļos, ka jūs nespēsiet sasniegt to, ko vēlaties. “Melnā” svītra jūs piemeklēs visnegaidītākajā brīdī. Zem jūsu kājām zeme burtiski pazudīs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Centieties šo laiku pavadīt kopā ar saviem mīļajiem. Viņi jums būs uzticams plecs. Kopā ar viņiem jūs būsiet mierīgāks, lai gan no depresijas neizbēgsiet.

Leave a Comment