Dobeles policisti aizturēja trīs vīriešus, aizdomās par dīzeļdegvielas zādzību

Šī gada 1.maijā, pulksten 4.00 no rīta, Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības Pol***jas biroja PatruļPol***jas darbinieki, Dobeles novadā uz Liepājas šosejas ievēroja automašīnu BMW, kas pamanot policistus nogriezās uz vietējās nozīmes ceļu. Pamanot šo manevru, Pol***jas darbinieki nolēma šo automašīnu pārbaudīt. Apturot automašīnu, konstatēja, ka tajā atrodas trīs jauni vīrieši un bagāžas nodalījumā – 7 dažāda tilpuma kannas ar dīzeļdegvielu un šļūtenes. Tā kā vīriešu stāsts par dīzeļdegvielas izcelsmi bija pretrunīgs, vīriešus un automašīnu nogādāja Dobeles iecirknī. Veicot neatliekamās izmeklēšanas darbības, tika noskaidrots, ka 165 litri dīzeļdegvielas, ir nozagti no kravas automašīnas Volvo, kura bija novietota nožogotā teritorijā Dobeles novadā.

Par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu, uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļā paredzētām noziedzīga nodarījuma pazīmēm. Aizturēti – 1992.g., 1999.g., un 2000.g.dzimušie vīrieši, no kuriem divi jau agrāk ir tiesāti par zādzību izdarīšanu nelielā apmērā un mantas bojāšanu.

Aizturētiem vīriešiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi. Šobrīd tiek pārbaudīta šo vīriešu saistība arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Leave a Comment