Finanšu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – gatavojieties iespējamām grūtībām un problēmām!

Maija otrās nedēļas finanšu horoskops palīdzēs katrai Zodiaka zīmei atrast īsāko ceļu uz panākumiem un palielināt naudu.

Astrologi mudina mūs sagatavoties grūtībām un iespējamām problēmām. Nedēļas sākums notiks ar kompleksu Merkura daļējā laukuma Neptūnā aspektu, un tas draud ar maldināšanu, kļūdām un naudas zaudējumiem. Tad Venēra nonāks līdzīgā konfigurācijā ar Jupiteru un Plutonu: garastāvoklis kļūs skandalozs, darbības – agresīvas un rezultāts – neparedzamas. Nebūs viegli bruģēt ceļu uz materiālajiem panākumiem, bet, par laimi, zvaigznes neatstāja mūs bez ieteikumiem.

Auns

Auna naudas stāvoklis šonedēļ ir neskaidrs. No vienas puses, ir labas izredzes virzīties karjerā, pateicoties spēcīgas Saules caursišanas spēkam. No otras puses, nav vēlams uzsākt jaunas lietas, nepietiekot pieredzei. Tās trūkums var virzīties uz pazīstamu apburto loku, paaugstinot ievainojamību. Šī nedēļa ir labs laiks domāt par nākotnes plāniem, samazinot izdevumu skaitu.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Vērsis

Urāns, Merkurs un Saule Vērša zvaigznājā. Tas liek domāt, ka ir pienācis laiks padziļināt un paplašināt zināšanas par pelnīšanas metodēm. Tas būs arī labs laiks specializētai profesionālajai apmācībai un diskusijām par attiecīgajiem jautājumiem ar kolēģiem. Planētu enerģija ir pretrunā inercijai. Tāpēc, lai ātri panāktu finansiālus panākumus, jums būs jāstrādā, nevis jāizbauda pagātnes uzvaru ietekme.

Dvīņi

Dvīņi saskarsies ar Merkura dubultā aspekta negatīvo un spēcīgo ietekmi, kas negatīvi ietekmēs enerģijas un emocionālo fonu. Tas nav labākais laiks finanšu lēmumu pieņemšanai. Pirmkārt, tas attiecas uz pirkumiem un ieguldījumiem. Speciālisti iesaka iegādāties tikai vissteidzamāko un nepieciešamāko. Pretējā gadījumā jūs varat tērēt naudu par neko, pērkot nevajadzīgas vai bojātas preces.

Vēzis

No 8. līdz 10. maijam Mēness būs Vēža zīmē, kas nozīmē, ka tās ietekme pilnībā ietekmēs šī zvaigznāja pārstāvjus. No trešdienas līdz sestdienai, pateicoties spēcīgajam patrona atbalstam, Vēži var atrast izeju no monetāro problēmu labirinta, bet būs iespējams izvairīties no nopietniem riskiem un acīmredzamiem bojājumiem. Astrologi iesaka pievērst uzmanību jebkuram sīkumam: mājiens tiks paslēpts ikdienas lietās.

LASI ARĪ:Sieviešu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – ceļā uz laimi būs grūtības!

Lauva

Maija sākumā Lauvām tiek piedāvāts grūts ceļš uz bagātību, kas darbojas, meklējot viņu vietu dzīvē. Enerģijas patronāža pilnībā pāriet uz Plutonu, kas šobrīd atrodas retro fāzē. Astrologi iesaka dot priekšroku pazīstamām lietām, atturoties no personīgiem uzņēmumiem un piedzīvojumiem. Ir svarīgi ierobežot savas emocionālās reakcijas. Jo vairāk darbs ir rutīnas veida, jo veiksmīgāka būs šī nedēļa.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavai ir ieteicams sekot līdzi naudas dienām. No 6. līdz 12. maijam finanšu veiksme nonāks savās rokās, jo Merkurs to pārvaldīs. Patrons visu nedēļu paliks Vēršu zonā, saglabājot mērenu aktivitāti. Un tā sarežģītais aspekts 8. maijā sola tikai kāpumus Jaunavai: šajā dienā jūs varat apmainīties ar valūtu, pirkt preces vai iegādāties loterijas biļetes. Vissvarīgākais nešķērsot likuma līniju. Ja Jaunava darbojas atklāti un drosmīgi, tad viņa varēs gūt panākumus biznesa dzīvē.

Svari

Aktīvā planēta būs Venēra – enerģijas palīgs un Svaru mentors visā. Intuīcija neizdosies, izņemot, iespējams, vidi: sarežģīts aspekts radīs neskaidrības lietās. Citās dienās Venēra paliks Aunā, saglabājot nelielu daļu no tās spēka. Tomēr tas neizslēdz vēlmi palikt bagātākam un palielināt naudu. Laba veiksme būs Svaru pusē, un nedēļas beigās veiktie centieni nesīs augļus.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – pilna ar negaidītām situācijām!

Skorpions

Sakarā ar Skorpionu planētas noskaņotas izlēmīgi. Nākamā nedēļa var būt iespēju pārbaudījums. Prioritāte būs pilnīga neatkarība un finansiālā neatkarība. Panākumi darbā balstīsies uz prāta spēku un gatavību izšķirošām darbībām. Tas būs lielisks laika posms darba maiņai, grafika vai izmaksu korekcijai. Jūs varētu domāt par to, kā palielināt naudas ieņēmumus. Tomēr, visticamāk, iestādes nespēs panākt savstarpēju sapratni.

Strēlnieks

Strēlnieki varēs tuvoties mērķim, jo aktīvā Saule Vērsī kontrolēs visu savās rokās. Kopumā nedēļā solās iet labi, bet dažās dienās ir iespējamas kļūdas, kas robežojas ar zaudējumiem. Šādas dienas būs 8., 9. un 11. maijā. Tas nav labākais laiks iepirkšanās, finanšu lietu, kontu atvēršanas un darba vietas maiņai.

Mežāzis

Ciešāks Saturns retro fāzē liks Mežāzim mērķtiecīgi un konkrēti domāt, lai novērtētu riskus un piemērotu iepriekšējo pieredzi pašreizējo problēmu risināšanā. Tas ir labs laiks, lai piesaistītu naudu  un lielus pirkumus. Nauda, ​​kas tiks ieguldīta taisnā iemesla dēļ, atmaksāsies simtkārtīgi. Saskaņā ar astrologiem, darba nedēļas beigās Mežāzis varēs palielināt savus ienākumus. Daudzējādā ziņā tas tiks panākts, izmantojot iepriekšējo pieredzi.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – iespēja gūt panākumus mīlestībā!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram vēlams veltīt pašreizējo nedēļu visu finanšu jautājumu risināšanai. Tam būtu jāietver atbrīvošanās no parādiem, aizdevumiem. Otrdiena un sestdiena ir Saturna negatīvie aspekti ar Venēru un Sauli. Negativitātes uzliesmojumi šajās dienās var viegli ieviest šķēršļus materiālajā dzīvē. Astrologi iesaka nepieņemt pēkšņus lēmumus emociju ietekmē. Emocionālo impulsu mīkstināšanā, jūs varat dzirdēt intuīcijas balsi un atrast izeju no šīs situācijas.

Zivis

Šonedēļ naudas plūsmas pārvaldīs Venēru, kas vājināta Aunā, pēc tam piesaistot naudu, pēc tam to nospiežot ar visu savu spēku. Īpašu uzmanību ir pelnījuši 9. un 10. maijs. Venēras sarežģītie aspekti negatīvi ietekmēs monetāro aizņēmumu un kredītu pirkumus. Nav vēlams atrisināt naudas trūkuma problēmu, iekļūstot jaunos parādos, kur labāk ir pārskatīt savus izdevumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment