Drīz aizies: 5 pazīmes, kas liecina, ka jūsu otrā pusīte jūs nodos

Pirms šķiršanās vienmēr ir zināmas pazīmes, kuras daudzi cilvēki nepamana.

Jūs varat dzīvot mierīgi, un kādā brīdī bez acīmredzamiem iemesliem otra pusīte paziņos, ka aiziet. Bieži vien sievietes un vīrieši domā, ka tas ir spontāns lēmums, taču tā nav – pirms šāda akta atskan nevis brīdinājuma zvans, bet gan vesela zvanu sērija.

Piemēram, jūs esat tik ļoti iegrimis stāstā par saviem pārdzīvojumiem, ka nepamanāt savas otrās pusītes vienaldzību pret šo problēmu. Ja mīļotais cilvēks pārstāj iedziļināties jūsu emocijās un pārdzīvojumos, tas jau ir iemesls bažām.

Pēkšņas izmaiņas uzvedībā. Piemēram, cilvēks var būt jauks un uzmanīgs mājās, bet, kad esat kopā ar paziņām, sāk jūs kritizēt.

Ja partneris kādā brīdī uzliek paroli telefonā, lai gan iepriekš to nedarīja. Tas rada jautājumu. Acīmredzot viņam ir kaut kas, ko viņš vēlas noslēpt.

Ir vēl viens ļoti svarīgs jautājums. Jums jāpadomā, ko nozīmē, ja vīrietis labprāt iet uz kino un kafejnīcām, bet atsakās plānot nākotni, vai rūpēties par to, lai nākotnē jums kopā būtu komfortabli un ērti. Piemēram, elementāri – nevēlas atjaunināt tapetes, lai dzīvoklī būtu mājīgāk.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes februārī sāks jaunu dzīvi: viņus gaida lielas pārmaiņas

Ja partneris labprāt pavada brīvo laiku kopā, bet nevēlas veidot nākotnes plānus, iespējams, ka viņam nav īstu jūtu.

Ja jums pastāvīgi ir jaunas vēlmes, bet kādā brīdī tuvs cilvēks pārstāj jūs atbalstīt, nav izslēgts, ka viņam ir citas intereses.

Leave a Comment