Druīdu horoskops visām zodiaka zīmēm 2017.gadam. Izmanto likteņa dotās iespējas!

 

historical-druids-temple-resized-740x360

 

Ozols (21. marts)

Cilvēkiem, kas dzimuši Ozola aizgādībā, piemīt gudrība, savaldība un drosme. Viņi spēj panākt kontroli pār jebkuru situāciju, nepadodas panikai un neapstājas dzīves grūtību priekšā. Ozola zīmē dzimušie ir izteikti intelektuāļi ar matemātisku prātu, kuriem patīk strādāt ar skaitļiem un faktiem. Viņiem nav noslieces nodoties tukšiem sapņiem, viņi vienmēr redz mērķi, uz ko tad arī tiecas.

2017. gadā šīs kvalitātes palīdzēs Ozolam sasniegt nebijušus finansiālus augstumus. Novirziet savu dzīves enerģiju uz profesionālu pašrealizāciju vai sava biznesa attīstību, lai uzlabotu materiālo stāvokli. Ozolam ir svarīgi just zem kājām stingru balstu, lai neraizētos par nākamo dienu. Astrologi iesaka koncentrēties uz galveno – niecīgi mērķi un šaubīgi projekti tikai iztukšos Jūsu spēkus.

 

Olīva (23. septembris)

Cilvēki, kas nākuši pasaulē Olīvas aizgādībā, ir taupīgi, līdzsvaroti, apdomīgi un apveltīti ar analītiskām prāta spējām, tomēr šos cilvēkus nevar saukt par nejūtīgiem un pragmatiskiem. Viņi ir harmoniskas personības, kuru veselīgo racionālismu papildina romantisms un sapņainība. Galvenais – spēt līdzsvarot šīs pretrunīgās iezīmes, lai izvairītos no krasām garastāvokļa izmaiņām.

2017. gadā Olīvām nepieciešams padarīt nedaudz mērenāku savu parasto aktivitāti. Olīvas pārāk bieži nāk palīgā pēc pirmā lūguma, tāpēc kāds no apkārtējiem atklāti izmantos viņu nespēju atteikt. Pavērojiet uzmanīgi draugus un kolēģus – vai visi viņi ir tik atklāti un patiesi, kā Jums šķiet? Pietaupiet spēkus pēdējam uzrāvienam šajā gadā, ja vēlaties sasniegt jaunu karjeras pakāpienu jau 2017. gada beigās.

 

Dižskabārdis (21. un 22. decembris)

Cilvēki, kas dzimuši Dižskabārža aizgādnībā, ir līderi, kuriem piemīt harisma un oratora spējas. Viņi ir teicami organizatori, kuri spēj pakļaut sev jebkuru kolektīvu. Dižskabārdim piemīt lieliska humora izjūta, tāpēc ap viņu vienmēr pulcējas sajūsminātu pielūdzēju pūlis. Bez šīs zīmes pārstāvjiem neiztiek neviens saviesīgs pasākums vai ballīte, tomēr, neraugoties uz ārējo atvērtību, Dižskabārdis augstu vērtē personīgo telpu un ielaiž tajā tikai izredzētos.

2017. gads Dižskabārdim būs veiksmīgs un auglīgs periods. Jūsu dzīves enerģija un mērķtiecība nesola, ka būs viegli, taču rezultāti būs iztērētā laika un pūļu vērti. Jau nākamajā gadā Jūs varēsiet atpūsties, veltot uzmanību ģimenei un tuviniekiem.

 

Bērzs (24. jūnijs)

Šiem cilvēkiem piemīt attīstīta intuīcija. Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, viņiem vienkārši jāieklausās iekšējā balsī, kas pasaka priekšā, kā rīkoties tajā vai citā situācijā. Bērzi ir maigas dabas labsirdīgas personības, kas vienmēr rūpējas par vājajiem un mierina apvainotos. Bērziem ir daudz draugu – viņi ir dzimuši diplomāti, kuri spēj atrisināt jebkuru konfliktu un nenovēršama strīda gadījumā atspriegot situāciju.

2017. gadā šīs zīmes pārstāvjiem parādīsies iespēja īstenot dzīvē visdrosmīgākos sapņus. Astrologi iesaka atmest dabisko kautrību un biklumu. Par Jūsu dzīves principiem ir jākļūst drosmei un enerģijai. Tikai tā Jūs varēsiet pārvarēt jebkuras grūtības un kļūt par uzvarētāju gada nogalē. Nebaidieties prasīt palīdzību – jūsu paziņu lokā ir daudz noderīgu cilvēku, kuri ar prieku uzņemsies daļu Jūsu nastas, tādējādi atdodot vecus parādus.

 

Ābele (23. decembris – 1. janvāris un 25. jūnijs – 4. jūlijs)

Ābeles ir daudzpusīgas personības ar plašu aizraušanās spektru. Viņas ir nemierīgas, gudras, intelektuāli attīstītas un ļoti apķērīgas. Bagātā iztēle padara Ābeles par īstām sapņotājām, kuras pastāvīgi apdomā fantastiskus projektus. Labās sirds un iedzimtās atsaucības dēļ Ābeles ir visu mīlētas, tomēr Ābelēm ir nepieciešams cīnīties ar noslieci uz slinkumu un nepamest darbus pusceļā. Šīs zīmes pārstāvji ātri izdeg, ja saskaras ar mazākajām grūtībām.

Ugunīgā Gaiļa gadā Ābelēm tiks dāsni dāvātas iespējas īstenot karjeras un profesionālos mērķus. 2017. gada totēms sola savu atbalstu, ja Ābele būs mērķtiecīgāka. Atbildīgi pildiet Jums uzdoto darbu, lai gada beigās iegūtu priekšniecības labvēlību. Mazāk laika pavadiet tukši pļāpājot – Jūs ne tikai novēršat kolēģu uzmanību no darba, bet riskējat izpelnīties arī priekšnieka dusmas.

 

Baltegle (2. – 11. janvāris un 5. – 14. jūlijs)

Cilvēki, kas dzimuši Baltegles aizgādnībā, ir izsmalcināti intelektuāļi. Viņus bieži uzskata par dīvainiem dēļ attālināšanās no apkārtējās pasaules. Šīs personības ciena dzīves baudas, mīl izsmalcinātu ēdienu, skaistu apģērbu, mākslas priekšmetus un klasisko mūziku. Baltegles ir izteiktas mājās sēdētājas. Jebkuras kompānijas vietā Baltegles labāk dos priekšroku grāmatām vai nedaudziem tuviem draugiem, ar kuriem pavada laiku ilgās sarunās. Šīs zīmes pārstāvji bieži nodarbojas ar zinātnisko darbību, veic pētījumus un eksperimentē, cenšoties uzminēt visus mūsu pasaules noslēpumus.

2017.gadā Balteglēm nāksies aizmirst par savu savrupību, ja viņas vēlas uzlabot materiālo stāvokli. Jums nepieciešams iemācīties strādāt komandā un mazāk kritizēt tos, kuriem nepiemīt ass prāts. Individuālais darbs nenesīs vēlamo finansiālo atlīdzību. Turklāt Balteglēm ir jākļūst iecietīgākām attiecībā pret savu otro pusīti – paaugstinātas prasības izraisīs attiecību sabrukumu un ilgstošu vientulības periodu.

 

Goba (12. – 24. janvāris un 15. – 25. jūlijs)

Gobām piemīt ārējs skaistums un gara spēks. Tās ir īsteni karotāji, kas tiecas pēc līderības visās dzīves jomās. Gobas ir praktiskas, līdzsvarotas un čaklas, tāpēc viegli sasniedz augstu stāvokli sabiedrībā un stingri stāv uz kājām, tomēr dabas dotā atturība Gobām traucē pilnībā baudīt dzīves priekus. Jebkuru jūtu izrādīšanu viņas uzskata par vājuma izpausmi, ar kuru ir jācīnās. Gobas bieži vien pamatoti uzskata par ciniķiem – viņas netic cilvēku godīgumam un labajiem nodomiem, turot apkārtējos aizdomās par savtīgumu.

2017. gadā cilvēkiem Gobām ir jāsagatavojas tam, ka visu vajadzēs sasniegt ar savu darbu. Liktenis Jums nedos iespējas tikt pie vieglām uzvarām. Pilnīgi iespējams, ka tas ir mājiens uz to, ka Jums ir pienācis laiks atpūsties no karjeras skrējiena un atvēlēt laiku sevis pilnveidošanai. Astrologi iesaka Gobām būt iecietīgākām pret kolēģu trūkumiem, lai neiedzīvotos nelabvēļos, kuri var nolīdzināt līdz ar zemi visus iepriekšējo gadu sasniegumus. Veltiet laiku savai otrajai pusītei – dodieties kopīgā atvaļinājumā un biežāk apciemojiet radiniekus.

 

Ciprese (25. janvāris – 3. februāris un 26. jūlijs – 4. augusts)

Personībām, kas dzimušas Cipreses aizgādībā, piemīt attīstīts intelekts un ass prāts, kas ļauj tām viegli izvairīties no dzīves problēmām. Šie cilvēki ir ļoti komunikabli, viņi vienkārši nespēj dzīvot bez ikdienas saziņas, tāpēc ap viņiem vienmēr pulcējas liels draugu un paziņu pulks, tomēr Cipreses ir diezgan vieglprātīgas un bieži maina savas aizraušanās un darbavietas. Šāda nepastāvība traucē tām sasniegt patiesi augstus rezultātus.

2017. gadā Cipresēm labāk aizmirst par kāpšanu pa karjeras kāpnēm. Iestājas periods, ko jāvelta personīgās dzīves sakārtošanai. Šīs zīmes pārstāvji, kuri līdz šim bija vientuļi, visticamāk, uzsāks ilglaicīgu un laimīgu romānu. Cipresēm, kas ir ģimenes cilvēki, jābūt pēc iespējas uzmanīgākiem pret savu otro pusīti – pastāv liela iespēja, ka pāris nonāks uz attiecību izjukšanas sliekšņa ārējas iejaukšanās dēļ.

 

Papele (4. – 8. februāris un 5. – 13. augusts)

Papele ir neatkarīga personība, kas ciena vienatni un mierīgu, līdzsvarotu dzīvi. Papeles – tie ir cilvēki, kas intuitīvi izjūt apkārtējo pasauli un spēj dziļi analizēt visu tajā notiekošo, taču šīs zīmes pārstāvjiem piemīt paaugstināts aizdomīgums un viņi mūžīgi izdomā sev nepastāvošas problēmas, iegrimstot melanholijā un pārdzīvojumos. Papelēm ļoti svarīgs ir tuvo cilvēku atbalsts, lai gan viņas pašas bieži vien nav spējīgas uz garīgu atdevi.

2017. gadā astrologi iesaka Jums mazāk nodoties depresīvam noskaņojumam. Tikai optimistiska pieeja palīdzēs īstenot iecerētos plānus. Necenšaties pārlikt uz kāda cita pleciem atbildību par savām kļūdām – nemitīgas apsūdzības kolēģiem neveicinās Papeles popularitāti kolektīvā. Ugunīgā Gaiļa gadā Jums par savu stratēģiju jāizvēlas saprātīga diplomātija. Pie tādas pašas taktikas jāpieturas arī personīgajā dzīvē – konstruktīvs dialogs dos Jums daudz vairāk, nekā tukšas kaprīzes.

 

Lasi vēl: Horoskops 2017. gadam. Gailis tūļīgos nemīl – iepazīsties jau laicīgi!

 

Dienvidu akmeņkoks (9. – 18. februāris un 14. – 23. augusts)

Personībām, kas nākušas pasaulē Dienvidu akmeņkoka aizgādībā, piemīt attīstīts intelekts, lieliska humora izjūta un komunikabilitāte. Šīs personības ir apburošas, jautras un visvairāk par visu pasaulē mīl, ka tām pievērš uzmanību. Dienvidu akmeņkoki ir dzimuši diplomāti, kuri spēj atrast kopēju valodu ar jebkuru. Šādas īpašības palīdz šīs zīmes pārstāvjiem atrisināt jebkuras problēmas, kas rodas dzīves ceļā. Viņu paziņu lokā ir ne mazums ietekmīgu personību, pie kurām viņi nekautrējas vērsties pēc palīdzības.

2017. gadā Dienvidu akmeņkokiem nepieciešams pievērst uzmanību finanšu jomai. Jūs diezgan vieglprātīgi izturaties pret naudu, nesamērojot ienākumus un izdevumus. Astrologi iesaka izvairīties no riskantiem ieguldījumiem un čakli strādāt, lai radītu uzticamu materiālo bāzi nākotnei. Zvaigznes būs labvēlīgas, ja Jūs spēsiet nodemonstrēt darba mīlestību un neatlaidību, gada beigās Jums var paaugstināt algu vai izmaksāt prēmiju.

 

Priede (19. – 28. februāris un 24. augusts – 2. septembris)

Priede ir izsmalcināta un jūtīga personība, kas ciena un saprot skaistumu. Šajā zīmē dzimušie ir īsti estēti, kas dievina skaistu dekoru un stilīgu apģērbu, orientējas mākslā un modē. Priedes prot analizēt cēloņu un seku attiecības, viņas ir gudras un apķērīgas. Dabas dotais apzinīgums un pašcieņa ļauj šiem cilvēkiem iekarot apkārtējo simpātijas, tomēr Priedes vienmēr šķiet nedaudz sasaistītas, jo visvairāk par visu pasaulē baidās izskatīties smieklīgi vai muļķīgi.

2017. gadā astrologi iesaka Jums atteikties no parastās taktikas un neiet pa mazākās pretestības ceļu. Konformisms izstrādās ar Jums ļaunu joku – pastāv augsts risks tikt iesaistītam aizkulišu spēlēs un intrigās. Neejiet kolēģu pavadā un droši aizstāviet savu viedokli, lai izpelnītos priekšniecības cieņu. Ugunīgais Gailis sola savu aizgādību personīgajā dzīvē, ja Jūs pārstāsiet uz otru pusīti skatīties no augšas. Jūsu partneris, iespējams, nav ideāls, taču arī Jūs pats neesat bez grēka.

 

Vītols (1. – 10. marts un 3. – 12. septembris)

Vītoli ir izteikti melanholiķi. Viņi pastāvīgi atrod iemeslu ciešanām – neatbildēta mīlestība, nepatikšanas darbā vai slikts laiks spēj radīt dziļus pārdzīvojumus, turklāt Vītoli diez vai spers soļus, lai mainītu situāciju. Šādas personības nevar nosaukt par aktīviem cīnītājiem – viņi vienkārši peld pa straumi un piemērojas dzīvei, kā spēj. Tomēr viņiem bieži palīgā nāk apkārtējie, kurus Vītoli iekaro ar savu dabas doto laipnību un delikātumu.

2017. gadā astrologi runā par nepieciešamību kļūt par reālistiem. Bezgalīga iegrimšana fantāzijās traucē sasniegt jebkādus rezultātus – Jūs pastāvīgi gaidāt, ka problēmas atrisināsies pašas no sevis. Ugunīgais Gailis dos jums iespēju uzlabot savu materiālo stāvokli un sasniegt karjeras virsotnes, taču nāksies izrādīt neatlaidību. Nebēdziet no sadzīves problēmām, ja Jūs vēlaties mieru un labklājību ģimenē – ir pienācis laiks parādīt, ka Jūs varat būt atbalsts tuviniekiem.

 

Liepa (11. – 20. marts un 13. – 22. septembris)

Liepām ir raksturīga pretrunīga daba. Šodien tās ir vājas un neaizsargātas būtnes, kam nepieciešamas rūpes un apkārtējo uzmanība, bet jau rītdien tās var kļūt par īstiem līderiem un cīnītājiem, kas spēj pārvarēt jebkurus šķēršļus. Liepas ir atsaucīgi un sabiedriski cilvēki, tāpēc viņu mājās vienmēr pulcējas daudz viesu. Viņi ir uzmanīgi un rūpīgi, ciena ģimeni un vienmēr atrod laiku radiniekiem un tuviniekiem, tāpēc nekad nav vientuļi.

2017. gadā Liepas var atpūsties no darbiem. Nelieciet augstas latiņas un neuzsāciet riskantus projektus – diez vai tie sevi attaisnos. Pienācis laiks parūpēties par veselību – Jūs pārāk ilgi tērējāt dzīves spēkus, neaizpildot tos ar atpūtu. No tāliem braucieniem labāk izvairīties, bet atpūta nelielā sanatorijā palīdzēs savest kārtībā organismu.

 

Lazda (22. – 31. marts un 24. septembris – 3. oktobris)

Cilvēkiem, kas dzimuši Lazdas aizgādībā, piemīt izteikta individualitāte, ass prāts un intelekts. Lazdas ir dzimuši oratori – viņi ir apburoši un harizmātiski, taču ar noslieci uz kaprīzēm un biežām garastāvokļa maiņām. Lazdas necieš, ja kaut kas nenotiek atbilstoši viņu vēlmēm. No jauka un labvēlīga cilvēka viņš uzreiz pārvēršas par stūrgalvīgu personību, kas vaino visus, izņemot sevi. Uzvedības neprognozējamība var atgrūst no Lazdām apkārtējos, taču tās ātri iekaro simpātijas, jo prot atrast pieeju jebkuram.

Ugunīgais Gailis sola Lazdai veiksmīgu gadu, bet tikai tajā gadījumā, ja tā spēs tikt galā ar dabas doto impulsivitāti. Lazdas ir pirmklasīgi speciālisti, taču kaprīzes un garastāvokļa maiņas liedz sasniegt karjeras virsotnes. Esiet pacietīgi un labvēlīgi, lai iemantotu kolēģu cieņu un priekšniecības labvēlību. Lai personīgā dzīve būtu harmoniska, iemācieties cienīt svešu teritoriju – nekontrolējiet savu otro pusīti, lai gada beigās izvairītos no konfliktiem.

 

Pīlādzis (1. – 10. aprīlis un 4. – 13. oktobris)

Pīlādži ir erudītas un inteliģentas personības, kurām piemīt attīstīta takta sajūta un prasme sevi pasniegt jebkurā kolektīvā. Pīlādzis vienmēr ir labvēlīgi noskaņots, tas nav kaprīzs un prot kontrolēt negatīvās emocijas. Dabas dotais optimisms palīdz Pīlādzim viegli uztvert apkārtējo pasauli un tikt galā ar problēmām, tomēr viņš bieži vien nav pārliecināts par sevi, baidās nonākt uzmanības centrā un tiecas noniecināt savas labās īpašības.

2017. gadā astrologi iesaka Pīlādžiem pastrādāt pie pašnovērtējuma. Jūs esat pārāk pieticīgs, tāpēc citi kolektīva locekļi pieraksta sev Jūsu sasniegumus. Nebaidieties paziņot par saviem panākumiem, lai saņemtu pelnīto balvu. Jūsu labvēlību pārāk bieži izmanto negodprātīgas personas. Ugunīgais Gailis iesaka uzsākt individuālus projektus, lai skaidri noteiktu Jūsu dalības līmeni uzņēmuma darbībā. Ģimenē nosakiet personīgo teritoriju – saimnieciskas rūpes, protams, ir svarīgas, taču Jums ir tiesības uz hobijiem un savu aizraušanos.

 

Kļava (11. – 20. aprīlis un 14. – 23. oktobris)

Jūtīgā un emocionālā Kļava pastāvīgi tiecas pēc pilnības. Tā ir īsta perfekcioniste, kas nekad nav apmierināta ar sasniegtajiem rezultātiem. No vienas puses – šāda īpašība palīdz virzīties pa karjeras kāpnēm, bet no otras puses – sagrauj Kļavas personību, jo skrējienā pēc augstiem rādītājiem tā iztērē dzīvības spēkus līdz galējai robežai. Šīm personībām ļoti svarīgs ir tuvinieku atbalsts. Tikai savas mājas sienās Kļava var nedaudz atvilkt elpu un justies drošībā.

2017. gadā zvaigznes sola Kļavām pilnīgu rīcības brīvību – Jūs varat nodarboties ar visu, ko vēlaties, tomēr ir vērts mazināt tieksmi pēc pilnības. Jūs pārāk bieži iejaucaties svešās lietās, uzspiežot padomus, bez kuriem kolēģi pilnībā var iztikt. Taktiska uzvedība palīdzēs iegūt priekšnieka labvēlību un novērtējumu. Gads būs labs, lai attīstītu savu biznesu – jebkurš gudri pārdomāts projekts atnesīs vēlamo peļņu, tomēr neaizmirstiet atstāt ietaupījumus – pilnīgi iespējams, ka sadzīves sfērai būs nepieciešami tēriņi.

 

Riekstkoks (21. – 30. aprīlis un 24. oktobris – 2. novembris)

Personībām, kas dzimušas Riekstkoka aizgādībā, piemīt pastāvīgums spriedumos un pārliecība par saviem spēkiem. Šie cilvēki nemīl lūgt palīdzību, izvēloties saviem spēkiem tikt galā ar dzīves nebūšanām. Vismazāk Riekstkokiem patīk apgrūtināt citus ar personīgajām nedienām, bet paši labprāt nāk palīgā citiem pēc pirmā lūguma. Riekstkoki ir neatlaidīgi un čakli, prot priecāties par dzīvi un atrast skaisto katrā tās izpausmē.

2017. gadā Riekstkoka dzīvē var parādīties agrāko kļūdu atbalsis. Pienāks laiks salikt punktus uz “i”, atrisinot visus vecos konfliktus un nogludināt vainu to cilvēku priekšā, kurus Jūs, iespējams, nepelnīti apvainojāt. Esiet uzmanīgi pret mīļoto cilvēku, lai ienestu attiecībās harmoniju. Iespējams, Jūs vēlēsieties stāties laulībā. Ugunīgais Gailis svētīs izveidoto ģimeni un dāvās tai laimi un ilgus kopdzīves gadus. Darbā pacentieties neuzņemties visus uzdevumus – sadaliet atbildību ar kolēģiem.

 

Jasmīns (1. – 14. maijs un 3. – 11. novembris)

Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīgs neizsīkstošs optimisms, darba mīlestība un neatlaidība. Jasmīns ir kompānijas dvēsele, viņš prot izteikt veiksmīgus jokus un spēj nogludināt jebkuru konfliktu. Šai personībai ir nosliece uz pārmērīgu egoismu, taču dēļ tiem, kas Jasmīnam ir dārgi, viņš ir gatavs uz pašuzupurēšanos un varoņdarbiem. Šī ir izteikta ģimenes zīme, kas ciena tradīcijas, godā vecākus ļaudis un izbauda radinieku sabiedrību.

2017. gadā Jasmīnam vajadzētu pietaupīt dzīves spēkus un netērēt tos sīkumiem. Katrs mērķis ne tuvu nav tā vērts, lai atdotu visu uzkrāto enerģiju. Jums jāiemācās atšķirt galveno no otršķirīgā, lai ieliktu uzticamu pamatu nākotnē. Atsakieties no trakā dzīves ritma – strādājiet, vienmērīgi sadalot spēkus. Ugunīgais Gailis labvēlīgi attiecas pret pašizglītošanos, tāpēc piesakieties vairākos profesionālās meistarības paaugstināšanās kursos, iegūstiet autovadītāja tiesības vai apgūstiet kādu svešvalodu.

 

Kastanis (15. – 24. maijs un 12. – 21. novembris)

Kastanim piemīt veselīga domāšana, viņš spēj kritiski novērtēt jebkuru situāciju un intuitīvi jūt cilvēkus, tāpēc reti nonāk nepatīkamās situācijās. Kastaņi necieš izlikšanos un paši ir ļoti atklāti, tāpēc nonākt viņu lokā nav tik viegli – šīs zīmes pārstāvji ļoti skaidri iezīmē robežu, aiz kuras viņi nav gatavi laist cilvēku. Lepnie Kastaņi bieži nonāk vientulībā, jo viņiem vieglāk ir aiziet bojā, nekā prasīt palīdzību grūtā brīdī.

Ugunīgais Gailis ir sagatavojis Kastaņiem piesātinātu un veiksmīgu gadu. Viņi pilnībā iegrims interesantos biznesa projektos un daudzsološos jaunuzņēmumos. Tomēr nesteidzieties iesaistīties jebkurā piedāvātajā lietā – ne katra no tām ir pūļu vērta. Turklāt 2017. gadā pieaugs risks, ka Jūs mēģinās ievilkt krāpnieciskās shēmās. Jums nāksies ziedot personīgo dzīvi, lai paspētu īstenot visas profesionālās intereses, tāpēc vientuļajiem Kastaņiem gads nenesīs statusa maiņu, bet ģimenes cilvēkiem nāksies rauties divās frontēs.

 

Osis (25. maijs – 3. jūnijs un 22. novembris – 1. decembris)

Personībām, kas dzimušas Oša aizgādībā, piemīt ass prāts, brīvdomība un pārliecība par sevi. Oši ir neatlaidīgi, čakli un lepojas ar augstu atbildības sajūtu, par ko viņus ciena jebkurā kolektīvā. Oši ir teicami vadītāji, nenovērtējami darbinieki, labi ģimenes cilvēki un labākie no vecākiem. Lai nodrošinātu saviem tuviniekiem, mierīgu un labklājīgu dzīvi, Osis ir gatavs uz jebkādiem sasniegumiem un varoņdarbiem, tomēr viņš pats ir askētisks un bezpretenciozs.

2017. gadā Ošus gaida krasas pārmaiņas. Iespējams, Jūs mainīsiet dzīves vai darbavietu, ģimenes statusu vai kļūsiet par vecākiem. Astrologi pauž, ka jebkuras pārmaiņas nāks Jums par labu, tāpēc steidzieties izmantot visas piedāvātās iespējas. Viss, kas tiks paveikts Ugunīgā Gaiļa gadā, atnesīs jūtamas dividendes nākotnē, tāpēc paveiciet līdz galam jebkuru iesākto darbu. Ieklausieties tuvinieku padomos – viņi palīdzēs jums izvairīties no nepatikšanām.

la.lv

Leave a Comment