Dvīņu liesma un iepriekšējā dzīve: viss, kas jums jāzin!

Patiesais attiecību raksturs ar dvīņu liesmu joprojām ir viens no Visuma mistiskākajiem un dziļākajiem noslēpumiem. Tomēr cilvēki vienmēr centās atklāt šī stiprā garīgā savienojuma noslēpumu un noteikt to pēc iespējas labāk.

Dvīņu liesmai kā jēdzienam ir unikāla enerģija, kas izpaužas kā cilvēka dvēsele, kas sastāv no divām daļām, tiek apvienota atkal un atkal caur dažādām dimensiju realitātēm pasaulēs un Visumā,un ārpus tā.

Lasi arī: Vai jūsu garīgā pamošanās maksāja jums jūsu ģimenes locekļus un draugus?

Dvīņu liesma ir pazīstama ar savām empātiskajām un pat telepātiskām spējām, jo ​​pirmā tikšanās vienmēr ir spēcīga un noved pie spēcīgām enerģijas izmaiņām, kā arī spēcīgam emocionālam divu liesmu liesmām. Viņi jau ir dzīvojuši vairākas dzīves daudzās garīgās dimensijās.

Tagad mēs centīsimies izskaidrot “pagātnes dzīvi”, kad runa ir par dvīņu liesmu un to īpašo atkal apvienošanos. Daži saka, ka dvīņu liesmas atkal apvienošanās ir sinhronitāte vai sakritība. Tā nav nejaušība, jo šķiet, ka divu liesmu atkal apvienošanās notiek kāda iemesla dēļ.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Paturiet prātā, ka šīs iepriekšējās dzīves var būt citas (pagātnes) dimensijas vai pavisam cita realitāte, kas pārsniedz vidusmēra cilvēka izpratni un intelektuālo un garīgo potenciālu.

Divas liesmas vienmēr atradīs ceļu šādā eksistences līmenī, lai atrastu savu otro pusi. Paturiet prātā, ka ne vienmēr atkal apvienošanās ar dvīņu liesmu var radīt mūžizglītību vai laimīgu laulību.

Jebkurā gadījumā emocionālais savienojums ir ārkārtīgi spēcīgs. Šīm iepriekšējām dzīvēm ir daudz kopīga ar mūsu pašreizējo dzīvi. Dvīņu liesmām var būt tādas pašas “emocionālās atmiņas” no iepriekšējās apvienošanās. Tādējādi viņiem ir grūti saprast un noteikt, kas ar viņiem un viņu partneriem tieši notiek. Bieži vien atkal apvienošanās ar dvīņu liesmu sauc par “mīlestību no pirmā acu skatiena”.

Avots: esotericblog

Leave a Comment