Dzīves likumi: bumeranga princips katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lauva

Lauvas domā tikai par sevi un savu ģimeni, neņemot vērā visus apkārtējos. Viņiem pasaule griežas pa īpašu orbītu, kuras centrs ir viņi paši. Runājot par mīļajiem, viņi pamet Lauvu. Lauvai ir maz draugu – tikai izlikšanās un liekuļi – tas, ko jūs darāt, ir tas, ko jūs saņemat. Šī ir savtīga zīme, kuru ieskauj tādi cilvēki kā viņš pats.

Jaunava

Jaunava pastāvīgi šaubās par visu un pastāvīgi domā par slikto. Visums šādai Zvaigžņu zīmei nepiedod, liedzot viņam veiksmi. Nepamatots negatīvisms pēc bumeranga principa atgriežas pilnīgi cēloņsakarīgas neveiksmes mīlestībā, biznesā un finansēs.

Svari

Svari ir pārāk neuzmanīgi, tāpēc viņu dzīvē vienmēr ir daudz grūtību. Viņi reti dodas pie ārsta, neseko līdzi, cik daudz iztērē, un ēd nepareizi. Tad viņi brīnās, kāpēc viņiem ir maz naudas un slikta veselība.

Skorpions

Skorpioni mīl intrigas, manipulācijas un viegli pārtrauc sazināties ar cilvēkiem, kas viņiem patīk. Tāpēc viņi bieži pļāpā aiz muguras. Tāpēc zvaigznes un Visums apņem viņus ar problēmām, liedzot viņiem iespēju noteikt labus un sliktos cilvēkus.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pārāk netaktiski un brīvību mīloši. Šķiet, ka viņi domā tikai par sevi. Viņiem patīk, ja viņus sauc par uzvarētājiem, tāpēc viņi ir gatavi uz visu, lai iegūtu pirmo vietu. Bumeranga princips viņiem pārvēršas par pastāvīgām sīkām un kaitinošām problēmām.

Lasi arī: 7 pārsteidzošas pieredzes, kas parādīs, cik maz jūs zināt par sevi. Es par to pat neiedomājos

Lasi arī: Man šķita, ka šo daudzkrāsaino kūku pagatavot būs ļoti grūti. Bet patiesībā tas ir pavisam vienkārši!

Mežāzis

Mežāžiem patīk spēlēt pasaules karaļus. Viņi ir pārāk nopietni, tāpēc bumerangs viņiem atgriežas smieklīgu mulsinošu situāciju veidā, kas liek visiem par viņiem pasmieties. Tas notiek reti, bet trāpīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri iztēlojas sevi kā varoņus, kuriem ir lemts glābt pasauli no nepatikšanām un kataklizmām. Viņi cenšas ienest savas domas pasaulē, uzspiest tās citiem cilvēkiem un padarīt to patiesu, par ko liktenis viņus bargi soda ar ģimenes problēmām un negaidītām problēmām – bieži vien viņus pamet pat labākie draugi.

Zivis

Ar Zivīm viss ir ārkārtīgi vienkārši – tās ir sapņotājas, kuras dzīvo tikai ar domām par skaistumu. Viņiem trūkst nopietnības, tāpēc viņi sevi soda, jo reti kurš tos uztver nopietni.

Visvairāk problēmu parasti piedzīvo kaitīgākie zvaigžņu zīmju pārstāvji Jo vairāk parādām savu raksturu, jo biežāk saņemam pļauku no Likteņa lēdijas. Daudzi cilvēki to vienkārši nesaprot, savukārt citi vienkārši nevēlas saprast. Cilvēka būtība ir tāda, ka viņš vienmēr izliek savu līniju un nemaina vecāku un Visuma noteiktos principus. Tā vai citādi, bet dzīve bez grūtībām nav dzīve.

Leave a Comment