Dzīvs pierādījums tam, ka lēts remonts var izskatīties lieliski.

Kad santehnika bija kārtībā (Martai aizņēma visu dienu), viņa nolēma, ka nevēlas neko atstāt no iepriekšējiem īpašniekiem, un pat norāva grīdas segumu. Sākās garās remontdarbu dienas “par budžetu”. Marta krāsoja, mīcīja, līmēja, klāja. Visgrūtāk bija ar flīzēm, kuras vajadzēja vienmērīgi ieklāt. Tas izdevās tikai otrajā mēģinājumā.

Pirmā istaba, kas tika piešķirta bērniem, izrādījās viņu izkrāsota līdz pat griestiem. Zinātkāri bērni šim jautājumam pievērsās sistemātiski, un Martu šis lēmums iedvesmoja. Kad sienas bija gatavas, viņa sāka tās arī krāsot. Kad remonts bija pabeigts, sieviete iegādājās jaunus aizkaru stangas un piekāra aizkarus. Tas ir viss!

Marta atteicās no lamināta un koka grīdām, karstajā Spānijā flīzes ir vēsākas. Uz sienām nav tapešu, ir tikai akrila krāsa un mani pašu zīmējumi. Mēbeļu minimums, no kuriem piecdesmit procenti atrodas virtuvē. Sieviete ziņo, ka dzīvoklī bez gaisa kondicioniera diez vai nekas cits būs – dzīvei pietiks. Un jūs vienmēr varat mainīt garlaicīgu krāsu.

Lēts dzīvokļa remonts

Apskatīsim, ko mēs varam piemērot no tā. Esmu pārliecināta, ka ne visiem cilvēkiem ir lielas naudas summas, lai iekārtotu īstas savrupmājas. Ja paņemsi mani, tad es pabeigšu ķieģeļu raupjo sienu. Izlīdzinu un noklāju ar krāsu – gatavs! Tātad, ko es darītu, ja plānoju lētu dzīvokļa remontu ?

Pirmā lieta, uz ko jums jākoncentrējas, ir laiks. Ja neesi aizņemts ar diviem darbiem un nestrādā virsstundas, esi diezgan spējīgs veikt ja ne visus remontdarbus, tad vismaz daļu. Tādā veidā jūs ietaupīsiet ne tikai uz materiāliem, bet arī uz apkalpi. Jūs varat paši noņemt tapetes un veco apmetumu, kā arī izvest būvniecības atkritumus. Ņemiet piemēru no Martas.

Lasi arī: No rīta guļot gultā, izstiepiet šo muskuli, sajutīsiet, kā tevī atgriežas jaunība un skaistums

Lasi arī: Pirms stādīšanas es bagātinu ķiploku bedrītes, lai lielās galviņas iegūtu lieliskus rezultātus.

Jūs varat iet vēl tālāk un izveidot savu klonu, izlīdzināt un špaktelēt sienas, kā arī ieklāt grīdas segumu. Talkā nāks lieliskais YouTube, pilns ar tematiskiem video. Ja vēlaties, varat apgūt nepieciešamās prasmes un pakāpeniski visu izdarīt pats. Iespējams, tas būs jāpārtaisa, bet Roma netika uzcelta vienā dienā.

Jums jāsaprot, ka dekorēšana klasiskā stilā noteikti nebūs budžetam draudzīga, pat ja jūs nolemjat visu darīt pats. Parasti tie ir dārgi materiāli un dārgas mēbeles, un tas viss nav iekļauts jūsu plānos un budžetā. Jebkuru augsto tehnoloģiju produktu arī nevar saukt par lētu. Jums derēs vienkārši un funkcionāli risinājumi, piemēram, bēniņi, eklektiski, skandināviski.

Šie virzieni ietver betona griestus, lakotus un tās pašas betona vai ķieģeļu sienas. Ja tie netiks pārveidoti līdz nepazīšanai, tas neskars budžetu. Apdares vienkāršību kompensē agresīvs dekors vai daži spilgti plankumi. Jūs vienmēr varat eksperimentēt ar šo.

Jūs varat ietaupīt uz griestiem, uzstādot spriegojuma griestus. Tas kalpos ilgu laiku un paslēps visas veco griestu nepilnības. Augstumu kompensē spīdīgā apdare, tāpēc nebūs nekādu diskomfortu. Lai iztiktu ar vēl mazāku asiņu daudzumu, pie griestiem var uzlīmēt biezas reljefas tapetes.

Visvienkāršāk sienas dekorēt ar vienkāršām tapetēm vai ar nelielu rakstu, kas neprasa lielu materiālu patēriņu. Vispār tagad ir ļoti daudz visādu apmetumu, un, papētot tīklu, var atrast iespējas un metodes, kā visu izdarīt.

 

Grīda ir vienkārši pārklāta ar linoleju. Šķiet, ka tas ir vienkāršākais un uzticamākais veids. Es pat domāju, ka, izvēloties starp to un lētu laminātu, tad linolejs būs praktiskāks. Plus daudz dažādu krāsu. Vienīgais jautājums ir to pareizi uzklāt vai pat pielīmēt.

Daži vispārīgi ieteikumi

Ja dzīvojat perifērijā un jūtat, ka paši netiekat galā, varat nolīgt vienu universālu celtnieku, kurš pārzina visu veidu darbus. Tas būs daudz lētāk nekā brigāde.

Noteikti sastādiet tāmi, lai skaidri saprastu, kam esat gatavs tērēt naudu. Vienmēr pārrunājiet ar būvniekiem, kā un kas notiks, kopīgi noformējiet dokumentu, lai nav “vārdos”.

Tā kā drīzumā būs logu nomaiņa, labāk tos pasūtīt no ražotāja, it īpaši, ja plānojat nomainīt visus. Tas noteikti iznāks lētāk nekā uzstādītājs, jo var vienoties par atlaidi.

 

Jaunas mēbeles ir dārgas, bet dzīvoklis vēl kaut kā jāiekārto. Tirdzniecības vietnes var jums palīdzēt, cilvēki tur bieži pārdod kaut ko labā stāvoklī par zemu cenu. Tad vari to pārtaisīt sev, lai dzīvo roku darbs!

Parādiet savu autora pieeju un dodiet vaļu savai radošumam. Šī ir jūsu dzīves telpa, un jums ir tiesības tās dekorēšanai izmantot visdrosmīgākās idejas. Galvenais ir tas, ka tas ir lēts.

Lētais dzīvokļa remonts neizskatās pēc kaut kā briesmīga. Vienkārši ritiniet uz augšu un vēlreiz izlasiet Martas stāstu. Vēl labāk, dalieties ar savu. Raksti komentāros, uz ko izdevās ietaupīt? Ticiet man, tas noteikti nebūs veltīgi!

Leave a Comment