Ēdieni, kas patiesībā nemaz nav ēdieni

1. Paterizētas siera uzkodas

Tas ir tikai kaut kas līdzīgs sieram – un ir aptuveni tikpat izplatīts, cik siera ražošana. Sastāvdaļas, kas ir pasterizētajās siera uzkodās, ir pildvielas, eļļas un emulgatori – un cik ļoti tas viss izklausās pēc siera?

2. Šokolādes garšas cepumi

Šokolādes cepumi ir pilnīgs sarkanais karogs. Nezin kāpēc tos sauc par šokolādes garšas cepumiem? Lai kaut ko nosauktu par šokolādi, ir noteikums, ka produktā ir jābūt pievienotam kakao sviestam. Un šādos cepumos nav ne smakas no tā. Tādēļ labāk vien ir mājās uztaisīt pašai savus cepumus!

3. Karameļu sīrups

Iespējams, ka tas garšo diezgan labi, tomēr garša ir ļoti atšķirīga no tā sīrupa, ko tu pagatavotu mājas apstākļos pēc instrukcijas. Ražošanā tas tiek pāstrādāts ar amonjaku, kas padara šo produktu par kancerogēnu. Labāk vien ir mājās pagatavot pašam savu karameļu sīrupu, kas nebūs tik neveselīgs.

4. Zemesriekstu sviests, kas nav pilnīgi dabisks

Zemesriekstu piegaršas cukura eļļa ir labāks nosaukums nekā zemesriekstu sviests. Tas satur neveselīgas eļļas un daudz cukura – īsta zemesriekstu sviesta sastāvā ir zemesrieksti. Un viss.

5. Saldēti piena deserti jeb saldējums

Labā, īstā saldējuma dienas ir pagājušas. Tagad mēs lielām karotēm ēdam saldētus piena desertus. Tas satur daudz kukurūzas sīrupa un sūkalu. Tādēļ, ja vēlies īstu saldējumu, tad vislabāk to ir gatavot pašam – mājas apstākļos.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dita</cite>

    Cik dabīgs ēdiens ir zīdaiņu piebarošanai domātie pulverīši,kurus, izšķīdinot ūdenī ,iegūst suslu,ar kuru ārsti iesaka barot bērnus.Ja dakteris uzzina,ka bērns tiek piebarots pēc senajām metodēm,proti-ar auzu vai rīsu tumi,tad vecākiem jāklausās apvainojumi,ka bērnu baro ka teļu.

Leave a Comment