Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Šis notikums skars arī noteiktu cilvēku grupu. Pie šiem cilvēkiem pieder tie, kas dzimuši laika posmā no 13. līdz 14. februārim, maijā, augustā un novembrī. Šādiem cilvēkiem 2023. gada augusts uz 2024. gada pavasaris ieplānojis lielas pārmaiņas dzīvē. Jums vienkārši ir jāsastāda skaidrs rīcības plāns, saskaņā ar kuru visas jūsu vēlmes sāks īstenoties.

Ko sagaidīt no augusta

Tomēr šobrīd nevajadzētu veikt lielus finanšu ieguldījumus. Plāniem jāpaliek plānu līmenī. Jums arī būs nevēlams paļauties uz draugiem un apkārtējiem cilvēkiem. Eksperte iesaka visos dzīves jautājumos būt ļoti uzmanīgiem un plānus turēt noslēpumā.

Bet Svetlana iesaka Lauvām īpašu uzmanību pievērst veselībai un matiem. Augustā tie var mainīties pēc izskata. Tāpat Lauvas tiek mudinātas izmēģināt sevi jaunā biznesā vai profesijā un, iespējams, pat pēc izskata. Strādājiet ar savu ķermeni un izskatu.

Lasi arī: Draudzene neticami spēcīgi notievēja un viņa padalījās ar noslēpumu, kā dzert ūdeni, lai kilogrami pazūd un ķermenis kļūst viegls

Lasi arī: Nekad nedariet šīs 5 lietas pilnmēness laikā, lai nesagādātu nepatikšanas savās mājās

Sākot ar 7. augustu, daudzus cilvēkus gaida notikumu pieplūdums. Tie būs parasti notikumi, kas nespēs ietekmēt likteni. Bet tiem, kas dzimuši 7. augustā vai 5. maijā, šie notikumi paliks atmiņā.

Šajā periodā ir svarīgi atrast sev iespējas palikt adekvātam un neapvainoties uz citiem. Galvenais ir palikt uzticīgam sev un atcerēties: daudz gribēt nav slikti. Bet tas nebūt nenozīmē, ka kādam būtu jāupurē savas cerības un plāni jūsu labā.

Saprātīga pieeja tuvojošajam augustam, tukšu plānu klātbūtne un brīvs prāts atvieglos progresu Jupitera un Saules kombinācijā. Jautrs laiks pienāks 7. septembrī dzimušajiem, sākot no 10. augusta. Tas būs ļoti dinamisks laiks, iespējams, ar interesantiem ceļojumiem. Tiem, kuri dodas uz augstskolu vai vēlas iegūt jaunas paziņas un zināšanas, augusts ir lielisks laiks, lai spertu galvenos soļus šajā virzienā.

Leave a Comment