Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Augusts ir vasaras gaišākais mēnesis. Dārzeņu un augļu pārpilnība, spoža silta saule, pēdējā iespēja izbaudīt vasaras dienas. Un sajūta šajā vasaras mēnesī ir pavisam cita. Jūtot jaunas iespējas un piedāvājumus. Šajā periodā speciālisti iesaka sākt plānot jaunus pasākumus. Un to realizācija dzīvē nebūs ilgi jāgaida.

Šodien mēs pastāstīsim, kādu prognozi sniedza Dragana Svetlana par zvaigžņu zīmēm. Viņa detalizēti pastāstīja, kuros datumos dzimušajiem, augusts būtu vislabvēlīgākais.

Dragana Svetlana: prognoze

Kā atzīmēja eksperte, pēdējā vasaras mēneša sākums daudziem zvaigžņu apļa pārstāvjiem būs ļoti pozitīvs un dzīvespriecīgs. Svetlana arī uzsvēra, ka augusts ir labākais laiks projektu pabeigšanai. Ja vēl neesi paspējis doties atvaļinājumā vai īstenot savu plānu, augusts ir labākais laiks, lai to izdarītu. Galu galā septembrī sākas jauns gads plāna plānošanai un īstenošanai.

Paejošās vasaras mēneša pozitīvā dinamika sāksies tieši no 1. augusta. Šī diena būs viena no pozitīvākajām visa mēneša garumā. To piepildīs arī laba enerģija, kas pietiks veselam mēnesim.

Šajā laikā tu jutīsies pārliecināts par sevi un savām spējām. Tavā dzīvē parādīsies jaunas iespējas un perspektīvas. Šis periods nav īpaši ilgs, taču kādam tas var būt lielisks stimuls darbībai. Īpaši tas paliks atmiņā tiem, kuri dzimuši laika posmā no 4. līdz 6. maijam un no 4. līdz 6. novembrim.

Lasi arī: Draudzene neticami spēcīgi notievēja un viņa padalījās ar noslēpumu, kā dzert ūdeni, lai kilogrami pazūd un ķermenis kļūst viegls

Lasi arī: Nekad nedariet šīs 5 lietas pilnmēness laikā, lai nesagādātu nepatikšanas savās mājās

Tas ir saistīts ar faktu, ka cilvēki, kas dzimuši šajā periodā, piedzīvoja Mēness aptumsumu. Tas viņus skāra ļoti sāpīgi, un tagad Visums to kompensē ar viņiem labvēlīgiem notikumiem. Līdz augusta vidum planēta Urāns sāks savu kustību.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment