Nekad nedariet šīs 5 lietas pilnmēness laikā, lai nesagādātu nepatikšanas savās mājās

Pilnmēness 2023. gada augustā notiks 1. datumā. Un tas nozīmē, ka jums vēl ir pietiekami daudz laika, lai sagatavotos šim notikumam. Ir tikai lietas, kuras šajā dienā nevajadzētu darīt. Šodien mēs detalizēti pastāstīsim, no kādiem pasākumiem pilnmēness laikā labāk atteikties.

Kad mēness ieiet pilnmēness fāzē, tas vienmēr norāda uz cikla beigām. Tāpēc 1. augusts nav piemērots jauniem sākumiem. Tas attiecas uz darbu, personīgām attiecībām un vienkārši plāniem. Visas lietas, kas saistītas ar kaut kā jauna sākumu tavā dzīvē, ir jāatliek.

Ja jūs ejat pret straumi un darbā uzņematies jaunu projektu, sagaidiet nepatikšanas. Piemēram, klients var atteikties no plānotā plāna. Vai arī problēmas radīsies jau uzdevumu izpildes gaitā. Neizslēdzam, ka lieta var beigties ar atlaišanu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam: par mīlestību nāksies cīnīties ar dažādām metodēm!

Īpašs brīdinājums tiem, kas aktīvi meklē dvēseles draugu. 2023. gada 1. augustā vislabāk ir atteikties no jebkādiem randiņiem un romantiskām tikšanās reizēm. Šis nav labākais laiks attiecību uzsākšanai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment