Ekspertes Anuradhas Vermas jaunā prognoze 2024. gadam: drebiet, mierīgi

Foto – ekrānuzņēmums

Pavasara iestāšanās nes ne tikai dabas atmodu. Daudzi notikumi, par kuriem iepriekš runāja astrologi, jau ir sākuši īstenoties. Jūs un es esam dzīvi liecinieki tam, kā pasaule un visa globālā sabiedrība mainās. Pavasaris būs notikumiem bagāts, un daži no tiem sāks atklāties tuvākajā nākotnē.

Šodien mēs esam liecinieki periodam, kad zeme pāriet uz jaunu savas attīstības stadiju. Par to liecina daudzas astrologu un gaišreģu prognozes. Arī šīs parādības jau ir acīmredzamas mūsu planētas parastajiem iedzīvotājiem. Daudzas ka***zmas apstiprina faktu, ka Zeme ir iegājusi aktīvajā attīrīšanās fāzē. Cilvēce uz savu planētu ir atnesusi tik daudz nepatikšanas, ka tā vienkārši vairs nevar to paciest.

Lasi arī: Pazīstama burve piezvanīja un atgādināja, ka ir pienācis laiks steidzami gatavoties pavasara ekvinokcijai, lai piesaistītu naudu un panākumus

Zvaigžņu ekspertu prognoze 2024.gadam

Cilvēki pārstāja jautāt sev, kāpēc viņi dzīvo un kāda ir viņu eksistences jēga. Arvien biežāk viņi piekopj bezjēdzīgu dzīvesveidu, kur viņi vienkārši eksistē un vairs nerada neko pozitīvu.

Nebeidzamie konflikti un teritoriju dalīšana ir novedusi pie mūsu planētas ekoloģiskā cikla izjaukšanas. Un tas attiecas uz visiem planētas iedzīvotājiem. 2024. gada pavasaris nesīs sev līdzi daudzus notikumus, kas apstiprina faktu, ka zeme gatavojas pilnīgai atjaunošanai. Līdz šī gada beigām cilvēki sāks atgriezties pie racionalitātes un izpratnes par to, ko viņi dara uz šīs planētas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment