Ekstrasencu cīņu uzvarētāja Jeļena Jaseviča: piecas noderīgas nātru maģiskās īpašības

Projekta Ekstrasensu cīņu dalībniece Jeļena Jaseviča savā tīmekļa vietnē reiz pastāstīja par nātru maģiskajām īpašībām. Viņasprāt, šim augam piemīt noderīgu īpašību kopums, ko mājas maģijā var izmantot ikviens.

Nātre jau sen tiek uzskatīta par spēcīgu ieroci pret ļaunumu un ļaunumu. Mūsdienās to izmanto kā talismanu pret ļaunu aci un lāstiem un aizsardzību pret slimībām. Kā izmantot nātru maģiskās īpašības, lai aizsargātu savu māju?

Nātre jaunībai un skaistumam

Pēc Jeļenas Jasevičas teiktā, nātrei ir labvēlīgas ārstnieciskas īpašības. Ja vēlaties saglabāt veselību un skaistumu, nātru vannas palīdzēs to sasniegt. Šim nolūkam vislabāk ir izmantot jaunas nātres. Lai pagatavotu ārstniecisko vannu, vienkārši pievienojiet ūdenim divas saujas svaigu nātru lapu. Ūdenim jābūt siltam, nevis ļoti karstam. Jeļena Jaseviča iesaka veikt šādas vannas vismaz reizi nedēļā. Šādas procedūras palīdz ne tikai paaugstināt imunitāti, bet arī attīra enerģiju un normalizē garastāvokli.

Nātre, lai pasargātu no bojājumiem un ļaunas acs

Ja vēlaties pasargāt sevi un savu mājokli no bojājumiem un ļaunas acs, tad virs ārdurvīm pakariet pāris izkaltētu nātru krūmu. Ja vēlaties pasargāt sevi no nelūgtiem viesiem, nolieciet nātru lapu zem paklāja pie ārdurvīm vai zem sliekšņa.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Nātre Vese***ai

Nātre dziedē redzi, normalizē nieru, aknu darbību, uzlabo As**sriti. Šī auga ārstnieciskās īpašības labi izpaužas, ja to ēdat. Nātru zupas un salāti labi iedarbojas uz organismu kopumā. Noderīgi ir arī kompleksie augu preparāti, kas ietver nātres.

Nātre svara zaudēšanai

Ekstrasenss Jeļena Jaseviča iesaka lietot nātres svara zaudēšanai. Ēdieni no šī auga palīdzēs īsā laikā zaudēt svaru. Lai pastiprinātu efektu, ieteicams veikt arī nātru vannas.

Nātre mājas uzkopšanai

Ja māja ir kļuvusi neērta, starp mājsaimniecībām zudusi savstarpēja sapratne, tad laiks atbrīvot telpu no negatīvisma. Šim nolūkam labāk izmantot vecās nātres. Ievietojiet katrā stūrī dažas nātru lapas uz dienu. Tas palīdzēs noņemt negatīvismu. Lai panāktu vislabāko efektu, Jeļena Jaseviča iesaka uz vairākām stundām noklāt visas grīdas ar nātrēm. Kad laiks ir pagājis, lapas nekavējoties jāizmet no mājas.

Lai nātres maģiskās īpašības patiešām sniegtu vēlamo rezultātu, tā ir jārauj pašam, vēlams ar kailām rokām.

Leave a Comment