Pirtsslotu ārstnieciskās īpašības – lai veselā miesā vesels gars

Mūsu senči dzīvoja harmonijā ar dabu un prasmīgi izmantoja tās dāvanas. Mūsdienu pasaulē mēs neaizmirstam gudrus padomus, kas palīdz iegūt labu veselību un pareizi izmantot ārstniecisko augu spēku.

Vanna ir spēka, Vese***as un jaunības avots. Pateicoties vannas procedūrām, tiek nomazgāti ne tikai fiziskie, bet arī garīgie netīrumi. Reti var iedomāties vannu bez slotas, kas nes dziedināšanu. Speciālisti iesaka uzzināt par ārstniecības augu labvēlīgajām īpašībām, kuras tiek izmantotas slotu pagatavošanai, kā arī izmantot tās mazgāšanas laikā. Šim nolūkam nav nepieciešams peldēties vannā. Tvaicētos garšaugus var izmantot kā matu skalošanai, pievienot vannai un sasaldēt, lai berzētu seju ar dziedinošiem ledus gabaliņiem.

Liepu slota. Liepa tiek uzskatīta par pretsaaukstēšanās ārstniecības augu. To lieto kakla slimību ārstēšanai, drudža mazināšanai un  imunitātes stiprināšanai. Liepziedu novārījumi piešķir ādai elastību, bet matiem – spēku un spēku. Ar liepas novārījumu, kurā tika ielieta slota, var arī skalot ķermeni, lai mazinātu ādas slimību risku.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Bērzu slota. Šāda slota ir plaši pazīstama. Lieto muskuļu un locītavu sāpju mazināšanai (piemēram, pēc smaga fiziska darba), ādas iekaisuma procesu novēršanai un nepatīkamo pūtīšu ātrai sadziedēšanai. Šāda slota lieliski sevi parāda arī cīņā pret saaukstēšanos, kas skar plaušas. Turklāt bērza novārījums novērš matu izkrišanu un blaugznas.

Ozola slota. Šāda slota ir īsts atradums cilvēkiem, kuri cīnās ar taukainu ādu un mazāk patīkamiem simptomiem: pūtīšu parādīšanos, melniem punktiem un strauji taukainiem matiem. Ozola slota ir lielisks līdzeklis tiem, kas cieš no paaugstināta As**sspiediena. Lapās esošās vielas palīdz pazemināt As**sspiedienu. Samazina ozola novārījumu un pēdu svīšanu, likvidējot nepatīkamās smakas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment