Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Vecās atslēgas

Jeļena Golunova iesaka atbrīvoties no vecām nederīgām atslēgām. Tas notiek, ja mājā tiek mainīta slēdzene, atslēgas paliek un atrodas mājā ilgu laiku. Tas nav droši. Atslēga var pastāvēt tikai kopā ar slēdzeni. Kopā viņi pārstāv mājas aizsardzību. Kad slēdzeni izmet, bet atslēgu atstāj, šī maģiskā sistēma sabojājas – vecās nevajadzīgās atslēgas var atvērt pavisam citas durvis, durvis uz citu pasauli.

Pēdējā krūzīte ar tasīti no komplekta

Pēdējā krūzīte ar tasīti no jūsu servīzes ir bīstama lieta mājā. Ja visas pārējās krūzītes un tasītes ir saplīsušas un palikusi tikai viena krūzīte, ieteicams no tās atbrīvoties. Tā mājā neko labu neienesīs. Un, ja jūs arī no tās dzerat, tad jums var rasties satraucošas domas un skumjas. Šādu krūzi var izmantot tikai zīlēšanas un maģiskos rituālos un glabāt nevis virtuvē, bet atsevišķā kastē, prom no mājsaimniecības iemītniekiem.

Trauki ar plaisām

Plaisas traukos – likteņa plaisas. Neēdiet no saplaisājušiem traukiem – tas var piesaistīt Sli**bas un citas nepatikšanas. Ja mājā bieži plīst traukus, ir pienācis laiks iztīrīt istabu no negatīvās enerģijas. Tad atmosfēra uzlabosies.

Lasi arī: 8 laimīgas ģimenes dzīves noslēpumi

Ekstrasense Jeļena Golunova iesaka atbrīvoties no visām šīm lietām, jo ​​tās rada enerģijas nelīdzsvarotību jūsu mājās.

COMMENTS

Leave a Comment