Kā apburt savu sapņu vīrieti

Labi ir, ja ir darīšana ar ledusskapi: es to nopirku, atvedu mājās, izpakoju, izlasīju instrukcijas piecās lappusēs – un kārtībā, jūs varat darīt visu, ko vēlaties ar to. Ar vīriešiem viss ir daudz sarežģītāk …

Psihologi izšķir četrus galvenos kritērijus, pēc kuriem mēs izvēlamies (dažkārt apzināti, dažreiz neapzināti) dzīves pavadoni. Ja jūs tos ņemat vērā, jūs varēsiet apburt gandrīz jebkuru cilvēku. Bet esi uzmanīga: ja jūs pārspīlējat, efekts izrādīsies tieši pretējs.

Lasīt arī: Kāpēc visas meitenes vēlas apprecēties

Aizrautība

Fizisko un emocionālo pievilcību izskaidro tūkstoši dažādu iemeslu: ķīmiskās reakcijas, iepriekšējā pieredze, intīmās fantāzijas, garastāvoklis un pat tādas sīkumi kā laika apstākļi aiz loga. Lielākā daļa šo “iemeslu”, diemžēl, ir ārpus mūsu kontroles. Nav tādas universālas receptes, kas palīdzētu pamodināt vīriešu pievilkt spēju. Bet, jo pievilcīgāk izskaties, jo lielākas ir jūsu izredzes. “Bet kā par manu iekšējo pasauli?” – Daži var būt sašutuši. Tātad fakts ir tāds, ka, ja bagāta iekšējā pasaule nav iesaiņota pievilcīgā iepakojumā, tad cilvēks pat nezina, kādas domas dzīvo galvas daļā, kas nav mazgāta trīs dienas. Un mēs nerunājam par dabas skaistumu – šeit, cik laimīgs kāds ir, bet par rūpīgi koptiem matiem, teicamu grimu, stingru figūru, gaumīgi izvēlētu apģērbu – un tas nav veiksmes jautājums, bet gan slinkuma.

Pārspīlējums: vīriešiem nepatīk sievietes, kas pārāk fiksētas uz savu izskatu, nespēju runāt par neko citu kā kosmētiku, modes tendencēm un uzturu. Cilvēkam vajadzētu uzskatīt, ka jūsu izskats ir labas ģenētikas, veselīga miega un nervu sistēmas rezultāts.

Interešu un dzīves mērķu kopiena

Kopējā stāstā teikts, ka “pretēji tiek piesaistīti”, bet sūrā realitāte mūs pārliecina, ka pretējas lietas ilgstoši nav kopā. Tāpēc, ja jūs liekat likmi uz ilgu un laimīgu dzīvi kopā, nevis īsu romānu, tad jums vajadzētu meklēt visu iespējamos veidus, lai uzsvērtu un koptu kopīgās īpašības, ieradumus, hobijus, dzīves principus. Sāciet ar mazumiņu: vai viņam viss patīk franču? Kāda sakritība: tu esi tieši eksperte franču skūpstos un franču virtuvē.

Lasīt arī: Mundierīši ar plūmēm

Pārspīlējums: vēloties izpatikt vīrietim, nepārveidot sevi un neizlikties. Piemēram, lai parādītu interesi par futbolu, lai gan patiesībā jūs nevarat ciest to. Agrāk vai vēlāk atklāsies krāpšana, tāpēc mēģiniet meklēt reālus “kontaktpunktus”.

Savstarpējās attiecības

Vīrieši vēlas iekarot sievieti, viņi nenovērtē pārāk vieglās uzvaras. No otras puses, ja kāda no dāmām neparāda pat interesi, viņš ātri secina: “Šķiet, ka šeit nekas netiks”. Tad viņš tin makšķeres un atstāj, lai meklētu citu. Tāpēc ir svarīgi apgūt flirtēšanas mākslu – gari skatieni, vilinošs smaids, nav nejauši pieskārieni, joki… Jūsu uzvedībai viņam jāsaka: “Tu man patīc, bet tu neesi vienīgais šeit, un mani nebūs viegli iekarot.”

Pārspīlējums: parasti vīrietis domā par pirmo randiņu, vai viņam sanāks tikt pie jums uz mājām, “uz tasi kafijas”, un, ja jūs šajā laikā, domās jau izvēlieties tapetes bērnu istabai, radīsies milzīgas nesaskaņas. Stiprā dzimuma pārstāvji parasti baidās no sievietēm, kurām saskaņā ar vīriešu definīciju “pārāk stipri gribas apprecēties”.

Lasīt arī: Ievārījuma virtuļi

Apkārtējo apstiprinājums

Neatkarīgi no tā, cik neatkarīgs vīrietis vēlas parādīt sevi, maz ticams, ka viņš saistīs savu likteni ar sievieti, kura nepatīk viņa draugiem, vecākiem un sunim. Piemēram, Džordžs Klūnijs vecajās dienās nekavējoties atbrīvojās no draudzenes, ja viņa nevarēja sadraudzēties ar viņa suni Maksi. Ko es varu teikt par tām neveiksmīgajām meitenēm, kuras spēj sarīdīt pret sevi potenciālo vīra māti. Izdariet savus secinājumus.

Pārspīlējums: jūs neesat piecus tūkstošus liela banknote, lai ikvienam patiktu, tāpēc ir labi, ja dažiem no jūsu sapņu vīrieša paziņām tu nepatīc. Ņemiet to par pašsaprotamu un nemēģiniet pieķerties un pazemoties, tikai lai iepatiktos visiem. Šodien jūs esat profesionāla pavāre, pazemīgi klausoties, kā nākotnes māte likumā māca jums gatavot kotletes, un rīt viņa nevilcināsies, lai pastāstītu savus komentārus publiski un kritizētu tavu garderobi. Galu galā ne tikai JUMS jāizpatīk, bet arī priekš jums vajadzētu izpatikt. Un vīrietim, un viņa paradumiem, un viņa principiem, un viņa ģimenei, un pat viņa sunim.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment