Kāpēc visas meitenes vēlas apprecēties

Dažreiz meiteņu vēlme precēties, ir līdzīga olimpieša cīņai par medaļu: sasniegt uzvaru, ir nepieciešams par katru cenu! Vēlme apgredzenot vīriešus vienmēr kļūst par bestselleriem. Kas liek sievietēm dzīties pēc vēlamā zīmoga pasē? Kā liecina prakse, bieži tie ir apsvērumi, kas ir ļoti tālu no romantikas.

Laiks pāriem

“Nu, kā dzīve, vai esi precējusies?” – jo vecāks tu esi, jo aizskarošāk ir atbildēt uz šo jautājumu negatīvi. Sabiedrības viedoklis saka: pēc pusmūža sasniegšanas, tikai precējušie nav tie, kurus neņem. Sieviete var vēlēties, runātu par to, kā viņai ir spoža karjera un citi sasniegumi, bet gan viena līdz 30 gadu vecumam, tikai apkārtējos rada simpātiskas nopūtas “, nenokārtojās dzīve nabaga meitenei.” Īsāk sakot, tur nāk vecums, kad brīvai būt vienkārši ir nepieklājīgi, un pat radinieki piebildīs “Bābu vecums īss, pēc tam gribēsies, bet neņems” … neviļus sāk domāt, ka galvenais grāmatvedis, tā tīri neko, jo nav precējies. Vai tik neuzsākt aktīvas darbības? Un ko tad ja viņu noceļ. Lai nebūtu sliktāks par citiem.

Lasīt arī: Ievārijuma virtuļi

Visi jūsu draugi jau ir precējušies, bet jūs neesat.

Ballītēs, kas jau kļuvušas par ģimeniskām, jūs jūtaties kā melnās aitas. Jautājumā: “Un kā jums ar Slavu?” – Jūs dzirdat acīmredzamo pārdomu: “Kaut kā ilgu laiku viņš velk ar priekšlikumu.” Ziņas, ka bijusī klasesbiedrene Nataša arī nesen apprecējās, un iegrimstot šoks: jā, viņa tak ir tik briesmīga kā atomkarš, un tomēr, kāds iemīlējies viņā un izteica piedāvājumu! Patiess sašutums “un ar ko es esmu sliktāka?” Ir vēl viens iemesls precēties, cik drīz vien iespējams. Uzlikt saderināšanās gredzenu, lai pierādītu ikvienam – es esmu tāda pati kā visi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment