“Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Kā piesaistīt labu veiksmi sev un mainīt savu dzīvi uz labāko pusi

Talismani palīdz vienmēr piesaistīt un virzīt enerģiju mērķu sasniegšanai . “Ekstrasensu cīņās” Svami Daši atkārtoti izmantoja īpašus amuletus, kuri izpildīja šo funkciju un veicināja izcilu testu izpildi.
Svami Daši ir pārliecināts, ka ikvienam ir vajadzīgs personīgs amulets, kurš vēlas gūt panākumus un mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tā var būt jebkura lieta, kurai ir spēcīga enerģija – un tik daudz tiek atrasta pat mūsu ikdienas dzīvē. Bet, lai tas kļūtu par talismanu, kas piesaista veiksmi, tam ir jābūt “uzlādētam”. Ekstrasensi paši uzlādē savus amuletus. Bet cilvēki, kas ir tālu no ekstrasensorikas, Svami Daši iesaka nepārbaudīt likteni un vērsties pie profesionāļiem: darbs ar enerģijas plūsmām ir sarežģīts un bīstams, un ar to var tikt galā tikai zinošs un pieredzējis cilvēks.

Lasīt arī: Kā slikti ieradumi ietekmē jūsu veselību

Saskaņā ar Svami Daši teikto spēcīgākais amulets ir sarkanais pavediens. Tam ir vairāki iemesli. Sarkanā diega dzimtene ir Izraēla. Pateicoties Svētās zemes spēkam, amuletam ir spēcīga pozitīva enerģija, kas mainīs tā īpašnieka dzīvi, aizsargājot to no nepatikšanām, piesaistot veiksmi un naudas plūsmas. Turklāt sarkanais pavediens ir izgatavots no vilnas, kas jau sen tiek uzskatīts par labāko materiālu talismanu izgatavošanai. Tam ir iespēja novērst ļaunu aci, neitralizēt slēptos draudus, pasargāt no sliktajām vēlmēm. Vilnas sarkanais pavediens uzrāda ārstnieciskas īpašības, tādēļ tā īpašnieks tiks atbrīvots ne tikai no neveiksmēm, bet arī no Vese***as problēmām.

Kā sarkanais dzīpars palīdz atbrīvoties no problēmām un palielināt labklājību?

Sarkanais pavediens piesaista pozitīvo enerģijas plūsmu, kas iepriekš tika bloķētas no cilvēka puses. To sauc par veiksmi. Amuleta īpašnieks sāk pamanīt iespējas, kas iepriekš tika izlaistas no uzmanības. Katra svarīga lieta ir kopā ar labvēlīgu apstākļu kombināciju, kas bieži vien nav bijusi ar pietiekami labvēlīgu iznākumu. Tas viss noved pie tā, ka ienākumu līmenis mūsu acu priekšā pieaug. Izveidot un uzturēt harmoniskas ģimenes attiecības: sarkans pavediens pasargā māju no negatīvā, tādējādi arī to harmoniju un savstarpējo sapratni.

Lasīt arī: Zinātnieki prognozēja Otro pasaules plūdu sākumu

Svami Daši brīdina: sarkans pavediens reaģē sensitiviski uz tā īpašnieka vēlmēm. Tāpēc, kad tas kļūst par jūsu personīgo talismanu, jums vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem ar saviem sapņiem.

Sarkanais pavediens ir cieši saistīts ar atsevišķo enerģiju un tā īpašnieka vārdu, kas vēl vairāk nostiprina tā jaudu. Šāds talismans ir pārbaudīts laika gaitā, jo to izmantoja mūsu senči.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment