Enerģētiskā izdegšana: pazīmes, cēloņi un izejas no strupceļa

Enerģijas izdegšana ir līdzīga emocionālajai izdegšanai, taču to ir daudz grūtāk izturēt fizisko spēku aizplūšanas un biolauka pavājināšanās dēļ. Jūs to varat atpazīt pēc acīmredzamām pazīmēm. Vislabāk to darīt pēc iespējas agrāk, lai atrastu veidu, kā ātrāk izārstēties.

Cilvēka enerģija tiek pārbaudīta katru dienu, jo neviens nav pasargāts no nepatikšanām. Eksperti piedāvā iepazīties ar galvenajiem enerģijas izdegšanas cēloņiem, lai izvairītos no nepatikšanām, kā arī ar šīs problēmas pazīmēm. Pateicoties iegūtajām zināšanām, būs vieglāk tikt galā ar enerģijas trūkumu un  atrast izeju no strupceļa.

Enerģijas izdegšanas cēloņi

Ir vairāki iemesli, kāpēc mēs zaudējam enerģiju un nevaram to atjaunot. Šeit ir acīmredzamākie, kuru dēļ cilvēka enerģija “izplūst” bez iespējas atgūties:

1. Darbs. Acīmredzamāko enerģijas postījumu cēloni bioenerģijas jomas eksperti sauc par darbaholismu. Pārslodze, pastāvīga nodarbinātība bez atveseļošanās un stresa posta un rada problēmas.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

2. Lāsti un ļauna acs. Šis iemesls arī nav pēdējā vietā, jo novājināts cilvēka biolauks nevar atvairīt triecienu no ārpuses, un  ļaundari var nodarīt ļaunumu, raidot lāstus.

3. Depresija un melanholija. Tie spēj izpostīt ikvienu, ja tos laikus nenovērš. Spēcīgas negatīvas emocijas nevis aizpilda rezervi, bet, gluži pretēji, izsūc spēkus, izraisot cilvēkā nogurumu un izdegšanu.

4. Mīlestība. Dažreiz jūtas nav abpusējas vai partneriem nav lemts būt kopā. Šādi satricinājumi neiziet bez pēdām, un nereti cilvēkiem ar nestabilu psihi tie var izraisīt enerģijas izdegšanu.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment