Enerģētiskā izdegšana: pazīmes, cēloņi un izejas no strupceļa

Enerģijas izdegšanas pazīmes

Diez vai jau no pirmajām dienām spēsi atpazīt enerģijas izdegšanu, jo tas nenotiek acumirklī, atņemot spēkus. Tomēr, ja ir satraucoši simptomi, ir svarīgi nekavējoties sākt risināt radušās problēmas.

1. Miegs. Ar enerģijas izdegšanu miegs nesniedz atvieglojumu, un pēc pamošanās atkal ir jūtams nogurums. Miegu var aizstāt bezmiegs, murgi.

2. Garastāvokļa svārstības. Ar enerģijas izdegšanu prieku nomaina aizkaitināmība, un cilvēki pamazām aizmirst par labu garastāvokli, atrodoties pastāvīgas neapmierinātības un trauksmes stāvoklī.

3. Apetīte. Ar izdegšanu apetīte bieži pazūd, un šāda ķermeņa apātija ir vēl viens trauksmes signāls.

4. Sli**bas. Organisms, kuram ir bijusi enerģijas aizplūšana, nespēj tikt galā ar vīrusu uzbrukumiem, un cilvēks bieži sāk slimot, piedzīvo dažādas kaites. Uz izdegšanas problēmu liecina arī saasinātas saslimšanas un biežas saaukstēšanās.

Lasi arī: Kāpēc “laika izšķērdētāji” ir bīstami enerģijai un panākumiem un kā ar tiem cīnīties?

5. Neveiksme. Ar enerģijas izdegšanu rodas nelielas nepatikšanas, kas var satraukt. Neveiksmes vajā un liek vilties un atkal un atkal padoties.

Veidi, kā tikt galā ar enerģijas izsīkumu

Izdegšana ir nopietna problēma, ar kuru jācīnās un jānovērš vissmagākajos gadījumos, kad Sli**ba sāk aktīvi progresēt. Enerģijas aizplūšana var radīt daudz Vese***as likstu, jo biolauks vairs nespēj pasargāt no negatīvisma. Ir svarīgi cīnīties ar enerģijas izdegšanu “visās frontēs”, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos laimīgā dzīvē.

1. Novērst ļauno aci un lāstus. Viņu klātbūtne prasa tūlītēju reakciju, jo jūs varat noņemt negatīvās programmas no sevis mājās.

2. Nostipriniet biolauku ikdienā ar īpašu vingrinājumu palīdzību.

3. Izvēlies laiku atpūtai un atveseļošanai, pārskatot dienas režīmu.

4. Atvadieties no stresa, atbrīvojoties no visa, kas sāp un traucē attīstībai.

5. Strādājiet pie sevis, lai atstātu pagātnē destruktīvus ieradumus, kas iznīcina veselību un  bloķē enerģiju.

6. Nebaidieties lūgt palīdzību un atbalstu tuvākajiem cilvēkiem.

7. Iesaistīties Vese***as atjaunošanā, izmantojot Tibetas hormonālo vingrošanu.

Ikviens var tikt galā ar enerģijas izdegšanu, ja nevilcināsies un pēc iespējas ātrāk pārņems kontroli pār situāciju. Tāpat neaizmirstiet, ka problēmu ir vieglāk novērst, nekā tikt galā ar jau radušos nepatikšanām. Ikdienas prakse, optimistiska attieksme un spēja pārvarēt grūtības palīdzēs pārvarēt visus

COMMENTS

Leave a Comment